креатин+глутамин+таурин???

25.02.07
20:50

здр бих искал да ви задам един въпрос значи препоръчаха ми да си взема креатин(монохидрат)+глутамин+таурин.Въпроса ми е какъф ще е ефекта от тези добавки ако ги пия.Тежа 55кг. 16г. 170-174см. имам тренировъчен опит около 2месеца 2 месеца и половина.
Знам че ще кажете че има мн такива теми в форума но никъде няма с моя проблем.
а и ако може да ми разясните действието на таурина няма да е лошо
Мерси предварително

25.02.07
21:27

земи си някакъв протеин и го пии след тренировка :!:
мисля че и другите това ще ти кажат креатин още не ти трябва
а иначе ако си си решил комбинацията и добра

Таурина е втората по съдържание аминокиселина в мускулите след глутамина.

26.02.07
21:38

[quote author=“FLY”]земи си някакъв протеин и го пии след тренировка :!:
мисля че и другите това ще ти кажат креатин още не ти трябва
а иначе ако си си решил комбинацията и добра

добре де ти казваш протеин др ми казват креатин+глутамин+таурин а трети ми казват съвсем друго аз ве4е нз кво да си зема МОЛЯ искам нещо с което да са съгласни вси4ки 4е е добре и 4е ще има ефект а не всеки да ми казва разли4но  :?

Няма да получиш такъв отговор.

CO

27.02.07
02:02

Не пий нищо - не искам да ти убивам ентосиазма , но това е горчивата истина :) ...
може да е скучно и трудно , но трябва на този етап ( 55кг 16г 174 2 месеца в залата) да качваш с ядене :!:
Разбери, че каквото и да вземеш няма да се усвоява от мускулите ти ( просто защото не са достатъчно ) С други думи ще го изси*аш и най-много да пре*беш 4ерния дроб...
Ако ти е толкова зор можеш да си вземеш някакъв лек гейнер ( с по - голямо съдържание на Въглехидрати (протеин - не ти трябва в толкова голямо количество)
Друга аутернатива са Аминокиселините,но в никакъв случай не купувай и двете- гейнер ( протейн ) и аминокиселини , защото се припокриват  ( донякъде )  :idea:
Разбира се това е лично мнение , но и то се припокрива с повечето ,който биха се изказали по въпроса :)
А иначе комбинацията си я бива ( но не и за теб на този етап) направи поне ОЩЕ 4-5 месеца сериозни тренки и тогава )
П.С
Имай ТЪРПЕНИЕ !!!
При 2 месеца тренировки още не си усвоил правелната техника на упражненията , а искаш креатин и глутамин ... пак ти казвам НЯМА СМИСЪЛ !
А универсални добавки няма всеки трябва да пробва и да опознава постепенно тялото си ! ( всеки ще ти го каже )

27.02.07
16:23

Куул кво да ти кажа ... грешиш ! Ако сичко си пие както трябва няма да си преебе черния дроб ! Техниката ще си я изгради за месец и половина !
Специално за креатина ефект ще има ! За глутамина и таурина незнам ... не съм ги пил и незнам , наборче съм ти и сме г/д на едни килограми и ти говоря от опит. Колкото до протейн , от него неможеш да очакваш чудеса 1 доза протейн е г/д колкото да изядеш 100гр. пишеко (1 голяма пържола). Гейнера е същото , набавя малко повече въглихидрат и протейн (зависи от гейнера де). Яденето е най-важно , но ако земеш креатин ще имаш повечко сила и ще дигнеш тежестите с който блъскаш :)

27.02.07
17:13

ultras от опит му го казвам - и аз с тоа стаж почнах креатин и сега се чудя защо кото си качвах тежести през седмица
с толкова стаж може само протеин след тренировка- друго не му трябва ,освен много храна

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1