26.02.07
22:53
Здравейте , знам ,че тази тема е пускана мнгократно и съм напълно запознат с причините за пявата им, че не могат да ичезнат напълно без операция и т.н.
Питането ми е от друго естество: значи имам доста големи червени стрии ,котио с течение на времето станаха малко по-бледи; мажа се с крем и нови не са ми се появили от няколко месеца, но проблемът е ,че понякога ,хора, направо се сдухвам , д.ба грозните неща,направо ми е суепр гадно, та.. има ли някой от вас,който да е имал в начало големи червени стрии и след времето да са се поскрили малко,бе д...:):),наистина се отчайвам някой път:) не бих искал да слагам снимков материал, не е приято:), просто ми трябва някой, който е бил като мен да видя докъде са стигнали нещата, да знам какво да очаквам; мерси:)
мнго съм тъп,без да искам го постанх на друго място,сори...
26.02.07
22:56
Имах да. Бях се нацепил доста както викат хората. Ама на мен не ми пречи да ти кажа. Като някой отвори дума за това му викам, че много ми расте ръката :D Сега тамън си мислех, че няма да ми се появяват пак ама пак се опитват да излизат. Не съм се мазал с нищо.
26.02.07
22:57
[quote author=“vergo”]Здравейте , знам ,че тази тема е пускана мнгократно и съм напълно запознат с причините за пявата им, че не могат да ичезнат напълно без операция и т.н.
Питането ми е от друго естество: значи имам доста големи червени стрии ,котио с течение на времето станаха малко по-бледи; мажа се с крем и нови не са ми се появили от няколко месеца, но проблемът е ,че понякога ,хора, направо се сдухвам , д.ба грозните неща,направо ми е суепр гадно, та.. има ли някой от вас,който да е имал в начало големи червени стрии и след времето да са се поскрили малко,бе д...:):),наистина се отчайвам някой път:) не бих искал да слагам снимков материал, не е приято:), просто ми трябва някой, който е бил като мен да видя докъде са стигнали нещата, да знам какво да очаквам; мерси:)
човече аз имам този проблем...не мога да кажа че съм се оправил...нз не искам да те отчайвам защото зн какво е чувството...и аз често се отчайвам като погледна в огледалото...но се успокоявам с мисълта,че ако все пак успея да направя наистина хубаво тяло и ако само тези стрии са ми кусура то нямам проблеми... :wink: :wink: :wink: не се коси “колега” не можеш и не бива да се виниш или самосъжеляваш...
Хора,да ви кажа , че има и добра страна, някак си си дадох сметка,че така или иначе стриите няма да изчезнат,та по-добре да направя някакво хубаво тяло, поне в смисъла,който вложи Don_Korleone, да си заслужава жертвата;)
И аз да ти кажа да не пускаш поредни постове !!!! Има бутон “промени”
ASTOR
26.02.07
23:15
истината е че винаги трябва да вярваш че ще успеешш...и проблема в момента за мене не са стриите а мотивацията нещо не мога да се надъхам,както го правех лятото...починах 1 месец лятото и от тогава нещо съм все нередовен ако някой може да ми помогне (макар че нз дали изобщо има такава възможност или трябва сам да си помогна) да го направи...
А за стриите не се притеснявай...след време като станеш наистина як само комплексарите ще ги виждат за да казват ....”МАлее тооя как се е нацепил...100% е някакъв химик” което не трябва да те притеснява...Тренирай и не се коси за тези дефекти...
Аз проблеми с това нямам, някак си фитнесът се е превърнал в едва ли не най-важнот за мен:)не знам защо...може би защото забравям всякакви проблеми в залата, като излеза главата ми е толкоа бистра-отпочинал съм психичски, харесва ми как се променям, не само физически, имам самочувствие и т.н., дори ми помага при учене за изпити:),ако някое от ези неща не ти помогне, потърси някаква своя причина да продължиш...айде.аз лягам..УСПЕХ,МЕРСИ ЗА ПОДКРЕПАТА!:)
Тука имаше един пич “kakvo_stana…” мисля че така се пишеше ..... та тои в едно от мненията си в друга тема каза че имало някакво мазило дето се е мазал и за един месец са му изчезнали напално и не са се появили повече. (а преди това е имал големи)
Човече ако случаино прочетеш тази тема няма да е лошо да споделиш какво е това мазило. Както виждаш доста хора ще сме ти благодарни.
Аз това намерих в темите за стриите, те наистина са адски много :) “с едно масло на ИКАРОВ казва се “силви” незнам мажа се от 1 седмица и вече зарастват....супер е” -това е репликата на kvo stava или не го знам какъв е там...,но за пълно заличаване не се говори за съжаление, ще е добре ,ако наистина се появи да каже какво е станало ,но да изчезнат напълно почти абсурд, просто избледняват...,коеот общо взето става с други подобни кремове след време.
тежал съм 125 килограма още 16 годишен, сега на 22 и съм 105кг. И тогава и сега тренирам. Като малък кожата се праскаше по шевовете и имам гигантски стрии. Ако някой погледне рамото ми, бицепса, предмишницата, ще види как са били нацепени. Истината е, че цепенето продължи около година, година и нещо. След това завяхват и стават бели. Никога не са ме дразнили и съм си живял щастливо със същите. Блъскай още по-здраво, покажи им, че не те е страх от тях ;)
Наистина е много “интересно” с тези стрии. Уж правиш упражнеия за стягане и изведнъж ти се появяват някакви гадости.... не се връзва! :evil: :evil:
Чувала съм, че когато веднъж се появят стрии се махат само оперативно. Но интересното при мен е, че бяха ми излезли на дупето 2-3, но след време изчезнаха сами. Мажа се единствено след баня с разни лосиони,но не са специални. Според мен всичко си е до кожата на човека- дали е еластична или не. Така, че ако не знаете каква ви е кожата ви препоръчвам наистина да се мажете с разни мазни лосиони или дори със зехтин (малко зехтинче се разтърква м-у ръцете и се мажеш,където ти е суха кожата или на уязвимите места). Малко или много има ефект.
Успех и не се спичайте... не сте само вие със стрии :)
:wink:
[quote author=“Michelle”]
Успех и не се спичайте... не сте само вие със стрии :)
:wink:
:)благодарим за подкреапата и от страна на една жена:)..хех, дупето- интересно място за поява на стрии:)ама,може;)
бтв, да ви кажа хора, почнах да се мажа с олиото на “Икаров” и съм доволен доста, бих казал,че ми харесва повече от “Дева”-та. Ако се чудите кое да изберете, по-добре на “Икаров”....е ,няма го тоя ефект,дето някой беше писал ,че чак му изчезвали вече появилите се стрии, въпреки че според прозиводителя има регенериращо действие относно нарушената структура на кожата;), може би не съм се мазал достатъчно продължително, но нищо де, добро е, нови стрии нямам (и с “Девата” предодвратих появата на нови, само тея старичките ме мъчат малко,ама избледняват лека- полека):)