15.02.07
21:41
Хора, след всяка силова тренировка вкарвам по 1 банан. Целта ми е да кача 2кг чисто. Ще се получи ли така според вас ? Тренирам от 4 до 6 после моментално банана и към 7:30 вечерям. Какво мислите?
15.02.07
21:55
Прекалено много информация си дал. :lol:
Извинявай,
ами на 20 години съм. 62кг на 174см. Гледам да се храня здравословно и предимно е РБР стила ми. Но мисля определено 2-3 кг отгоре ще са по-добре. И тъй като на тренировка си блъскам и кардио и силови, се чудя след нея веднага дали ще е добре да вкарам 1 банан. Притеснява ме това че става твърде късно след тренировка, а съм чувал че след 17:00 часа не е добре да се консумират въглехидрати...
15.02.07
22:30
[quote author=“MAK060”]Хора, след всяка силова тренировка вкарвам по 1 банан. Целта ми е да кача 2кг чисто. Ще се получи ли така според вас ? Тренирам от 4 до 6 после моментално банана и към 7:30 вечерям. Какво мислите?
какво очакваш да качиш с един банан нещо не разбирам въпроса :o 8)
ами въпроса ми е по-скоро: удачно ли е след тренировка да изяждам по 1-2 банана. Чувал съм че попълвал гликогена в мускулите ? Но просто се притеснявам че е късно към 18:00 като свърша тренировката, а не искам да качвам мазно
15.02.07
23:31
Банана е с нисък гликемичен индекс, така че не е за след тренировка за маса. По-добре глюкоза/мед. Ама си оправи цялото хранене. Само бананите и меда няма да ти свършат работа ;).
Ми той меда е със същия гликемичен индекс като бананите.
MAK060, цялото хранене е важно. :idea: :idea: :idea:
27.02.07
16:54
Ми той меда е със същия гликемичен индекс като бананите.
MAK060, цялото хранене е важно. :idea: :idea: :idea:
Не е със същият ГИ - с по-голям е. Все пак си прав - трябва да направи цялото си хранене като хората :)
27.02.07
18:55
Ц , леле след 5 като приемеш въглихидрати ще умреш недей ... Ае стегни се па ти ! Абсолютно чисто без 1 грам мазно е невъзможно да качиш !
От 1-2 банана няма да се омазниш ... Боже ... ти жена ли си междодругото ?