27.02.07
18:39
Моля за вашите мнения?(аз след това ше кажа моите наблюдения)
Ами най-сигурния начин според мен е да направиш изследване, а иначе само видимите белези като това, че се разтваря добре и не става на бучки или пък че има приятен вкус въобще не могат да са критерии за качеството и за % белтъчини.
27.02.07
20:25
[quote author=“L1uBo_L3JaNKaTa”]Моля за вашите мнения?(аз след това ше кажа моите наблюдения)
и аз искам да знам :?:
27.02.07
20:44
Ще ти кажа един признак-да не е български протеина :wink: По този начин може да не може да се различи добрата от много добрата суроватка,но поне ще си сигурен,че няма да е боклук.
27.02.07
20:54
Взех си на POWER FOOD от новата им суроватка-42лв/кг(от сайта) е по принцип, но в залата ми има един дистрибутор и дава всички техни продукти на намаление аз го взех 32лв.кг. Аз съм много доволен от техните продукти(и не само аз УВЕРЯВАМ ВИ) нищо че са BG. За мен те са най-добрата BG фирма! Моля и др да си изкажат мнението по зададения въпрос!
Как ти е свалил от 42 на 32 лв незнам,като и за него трябва да има печалба.Чудя се каква е реалната цена на този протеин,а и ти...сигурен ли си че взе запечатана кутия?Не за друго понеже познавам и аз такива “дистрибутори”.
28.02.07
14:44
Jay_C този човек го познавам от доооста време.А относно кутията-едвам я отворих(така че сам си прави изводите),само от едно място се отваря от др не става! А за ниската цена-дават му от фирмата 30% отстапка на всеки продукт,и тои за това намалява цените и печели от протеина 2лв и нещо.Обаче само той продава на такива цени и доста хора от града чуха за това и започнаха само от него да купуват(въпреки 4е има два магазина дет продават техните продукти).ХОРА кажете си мнението по зададената тема!!!
01.03.07
11:34
.............
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:13.