27.02.07
22:12
ЗдраВейте!
Искам някой да ми направи програма 3 пъти седмично!
Искам да ми се разширят гърдите и да стопя мазнините в областта на корема (много ми е отпуснат) как може да стане това по-бързо :?:
И как трябва да се храня правилно ако някои ми помогне ще съм му много благодарен.
Висок съм 172 , тежа 66кг
Благодаря предварително!
Петко К - а аз искам да пускаш теми със смислени заглавия и да прочетеш малко, преди да задаваш въпроси!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 12:55.
[quote author=“Lloyd_Banks”]ЗдраВейте!
Здрасти.
[quote author=“Lloyd_Banks”]Искам някой да ми направи програма 3 пъти седмично!
http://www.bb-team.org/training/ Прочети и прави месец-два кръговата. След това си състави програма и я пусни за коментар
[quote author=“Lloyd_Banks”]Искам да ми се разширят гърдите и да стопя мазнините в областта на корема (много ми е отпуснат) как може да стане това по-бързо :?:
И как трябва да се храня правилно ако някои ми помогне ще съм му много благодарен.
Висок съм 172 , тежа 66кг
Благодаря предварително!
Ммм за 4-5 месеца може и да има видим ефект. http://www.bb-team.org/nutrition/
27.02.07
22:30
А какви упражнения предимно трябва да правя за коремната област???
Коремни преси :shock:
Кардио прави задължително, но като за начало прочети статиите в сайта, които те интересуват, след това прочети и виж как се правят упражненията. И после някой да ти помага във фитнеса а.к.а инструктора като за начало ;)
28.02.07
00:41
[quote author=“Firemaker”]Коремни преси :shock:
Кардио прави задължително, но като за начало прочети статиите в сайта, които те интересуват, след това прочети и виж как се правят упражненията. И после някой да ти помага във фитнеса а.к.а инструктора като за начало ;)
Работата е че няма кой да ми помага в фитнеса и неЗнам дали правя някое упрайнение правилно или не ,а меьдо другото к’во е КАРДИО
:arrow: www.bb-team.org тук ще намериш отговори на безбройните въпрос които са плод на това, че е по-лесно да се пита отколкото да се прочете :wink:
Успех :!:
28.02.07
22:32
[quote author=“M16”]:arrow: www.bb-team.org тук ще намериш отговори на безбройните въпрос които са плод на това, че е по-лесно да се пита отколкото да се прочете :wink:
Успех :!:
Не пускай поредни постове
ASTOR