какъв Л-карнитин ->ацетил или обикновен

28.02.07
14:48

Търся какъв да взема за един приятел , който е с наднормено тегло. Иска да смъкне, но е около 170кг, около 175см. Насочил съм го към Л-карнитин ацетил на Оптимум или Л-карнитин на Power Food(може и ацетилът да вземе ама още го няма в наличност),

Та ако имате и някакви предложения относно какви химии да използва, в какви дози, кога и особено какъв вид тренировка да прави ще съм много благодарен!
Че тука съм гол и бос. За качване ясно ама това ..........

SH

28.02.07
17:44

абе ти луд ли си бе какъв оптимум. аз с ацетила на мусаши свалих 8 кг за 20 дни. Страшни са

28.02.07
18:11

[quote author=“shuter”]абе ти луд ли си бе какъв оптимум. аз с ацетила на мусаши свалих 8 кг за 20 дни. Страшни са

8кг. какво ММ или мазнини  :shock: дай повече информация за продукта,примерно дали е течен , на прах ли е ? по колко грама си го взимал какви кардио тренировки си правил и какво си ял ... и като за един край може цена  :wink:

28.02.07
18:24

Аве глупости не му се връзвайте на акъла.
По принцип ацетила е по-добрия вариант т.к. обикновения карнитин тартрат се преобразува в тялото до ацетил л-карнитин.

28.02.07
18:53

ако сте забелязали, този за когото ще го вземам не е малък и няма възможност да прави тежка кардио трен.
Иначе парите не са проблем така че ако има по-добро!

28.02.07
19:09

[quote author=“emzo”]Аве глупости не му се връзвайте на акъла.
По принцип ацетила е по-добрия вариант т.к. обикновения карнитин тартрат се преобразува в тялото до ацетил л-карнитин.

Това е отговора :!:
А тези 8 кг за 20 дена ми се виждат наистина множко. Ако е истина, то това повечето е мускулна маса и вода и чак тогава мазнини. Не забравяйте, че е необходима по-малка енергия за разграждането на мускулна клетка, отколкото мазнинна и при една крайна диета (каквато явно е правил) организма първо че се обърне към мускулните клетки за доставянето на енергия.

28.02.07
20:47

[quote author=“pulsedriver”]ако сте забелязали, този за когото ще го вземам не е малък и няма възможност да прави тежка кардио трен.
Иначе парите не са проблем така че ако има по-добро!

Само да ти кажа, че този човек е най-добре да направи консултация с лекар, да си направи нужните изследвания.
Килограмите му са наистина много и не бива току така да се захваща, може да се появят здравословни проблеми.

И най-важното е да запомни, че ще му трябва време.Много време.Трябва да сваля много бавно и всичко да му изчислено правилно, за да може тялото и кожата да реагират на промените.
Рязкото сваляне на килограми има своите последици  :!:

01.03.07
10:50

Предупредил съм го за последствията, също ше гледаме да не смъква по много на веднъж

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1