Витамини!

27.02.07
23:46

Искам да зимам някакви витамини :) Казаха ми че било много полезно за хората ходещи на фитнес. Мисля да си зема Центрум? Дайте мнение за тях или някакви други.

Аз взимам такива,чувал съм, че са много добри. Иначе лично мнение нямам.

FZ

28.02.07
11:09

Optimum Men на OPTIMUM NUTRITION - доста са добри.

ADAM на NOW

28.02.07
14:26

Стига с тия витамини.С тях не се става Мр.О.

[quote author=“a8n”]Стига с тия витамини.С тях не се става Мр.О.

Факт. Ама си трябват. С бирената мая също хората си мислят, че кои знае какво ще направят но уви...

[quote author=“a8n”]Стига с тия витамини.С тях не се става Мр.О.

Кой ти говори за мистър Олимпия.Аз ги пия за здраве  :wink:

FZ

28.02.07
15:27

Без витамини не може.
Още едно предложение Vitamin Pak на ISS - 30 пакета - 39.90 лв.

28.02.07
21:33

Да речем тия витамини Центрум кога трябва да се пият ?
В началото на деня ли? Известно време преди тренировка ли ?

28.02.07
21:40

Със закуската е един добър вариант.

28.02.07
22:24

Можеш ли да ми обясниш по какъв начин се усвоява от организма и защо сутринта е най-добре?
И какво точно правят тези витамини Центрум?

28.02.07
23:00

Защо баш Центрум ? :? Момчетата ти изброиха сума ти качествени продукти..
Сутрин не е задължително,може след тренировка ,може след хранене,може преди лягане-във всички случаи ще се усвоят

28.02.07
23:19

[quote author=“introducer”]във всички случаи ще се усвоят

Не съм съгласен, не ми се и търси, но има много дискусии тук във форума.

01.03.07
12:51

Просто си бях взел преди време Центрум с определена цел и сега ми останаха и искам да ги прекарам по възможно най-добрия начин.

01.03.07
13:57

[quote author=“introducer”]Защо баш Центрум ? :? Момчетата ти изброиха сума ти качествени продукти..
Сутрин не е задължително,може след тренировка ,може след хранене,може преди лягане-във всички случаи ще се усвоят

1/ Витамините на добрите макрки суплементи, според мен яко ти правят хипервитаминоза, което е вредно. Прочети съдържанието и гледай за какво си говорим. ти не си кътъ, който цял ден бачка на полето, че да взимаш такива конски дози.

2/ Центрум са приличен избор според мен. Едни от най-добрите са по аптеките.

3/ Витамините не се усвояват еднакво добре когато и да се вземат. Храносмилането не работи на принципа ядеш и след 2 ч всичко е смелено и изхвърлено. За усвояването на витамини, най-добре е да се приемат сутрин. /не на гладно разбира се/ Това се твърди и от медицински лига.

Поздрави

01.03.07
17:30

благодаря за отговорите

02.03.07
19:18

[quote author=“tpd”][quote author=“introducer”]Защо баш Центрум ? :? Момчетата ти изброиха сума ти качествени продукти..

1/ Витамините на добрите макрки суплементи, според мен яко ти правят хипервитаминоза, което е вредно. Прочети съдържанието и гледай за какво си говорим. ти не си кътъ, който цял ден бачка на полето, че да взимаш такива конски дози.

2/ Центрум са приличен избор според мен. Едни от най-добрите са по аптеките.

3/ Витамините не се усвояват еднакво добре когато и да се вземат. Храносмилането не работи на принципа ядеш и след 2 ч всичко е смелено и изхвърлено. За усвояването на витамини, най-добре е да се приемат сутрин. /не на гладно разбира се/ Това се твърди и от медицински лига.

Поздрави

За хипервитаминозата виж оная тема “защо е важно да се приемат добавки” или нещо такова.Човекът обяснява как големите количества витамини са от голямо значение.Ти ако си мислиш че там 100-200мг вит С например е достатъчно за мен ,аз не мисля така по себе си.А по въпроса с медицинските лиги ,някой беше казал ,че е тренирал доктори във фитнеса  и те през зимата пиели по 2000мг вит С дневно.Трябваше да са умряли от хипервитаминоза..не съм запознат изцяло с последното ,ще прочета за кво става въпрос понеже може и да не сме прави всички,ама до тук това което знам ме навява ,че си по-склонен да изпаднеш в хипо ,отколкото в хипер  :roll:

А за усвояването - не се вманиачавайте във времето за прием - 15 мин след зала,2мин и 16 стотни след закуска..това че приемаш някакви витамини ежедневно е достатъчно полезно и ефективно

Да не пиеш витамини не означава хиповитаминоза,а да прекаляваш с витамини си гарантираш хипервитаминоза (а това не ти трябва  :wink:  ).
П.П. Аз взимам на Центрум.

ИВ

03.03.07
08:39

Introducer,

дози от по 2 грама Витамин Ц дневно нищо не могат да ти направят ! Всичко излишно се изхвърля от организма. Забелязани са токсични действия след прием на 15 грама дневно :lol: .

04.03.07
08:35

Центрум са скъпи без да има основателна причина... Доста са слабички по-добре http://www17.netrition.com/now_daily_vits_page.html по са ефтини, за повече време а и са по силни.  :wink:

NX

05.03.07
14:12

http://www.jamiesonvitamins.com/product_item.asp?id=158 аз съм доволен от тези

06.03.07
19:01

Аз като ходих да си взимам продавача ми каза че SUPER 100 FORUMLA на GENESIS са най добрите.
http://site2.suplements.net/html/products/vitamini.htm

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1