Въпрос за бирената мая

SK

27.02.07
20:25

Интересува ме дали е прекалено да взимам по 12 хапа бирена мая на ден като се има навпредвид, че взимам + 2 пати по 45 гр. гейнер + 2 пати по 6-7 грама креатин + 2 пати по 4 хапа амино кис.
Тежа 83 кг в момента, 187 см висок, хранителния ми режим никакъв го няма(мързела е причината не за друго).Ектоморф съм...друга информация незнам дали е нужна .... тренирам от година и 3 месеца .... това е !

:idea: И ако може малко информарция за самата бирена мая и нейното приложение в бодибилдинга :)

ПУ

27.02.07
20:28

аз бирена мая съм пил и по 20 хапа без никва файда  :(

SK

27.02.07
20:45

То ясно...файдата е малка.Интересува ме вредата ква е ... не мисля да си хабя черното дропче за глупости :)

То отзад си пиеш, че при активен спорт може да взимаш и по 15 на ден.

SK

27.02.07
23:21

На мен не пише ... шото съм взел една кофа .... кам 3 кг хапове  :lol:  :lol:  :lol:

JD

28.02.07
02:33

И за какво ще я пиеш тази мая, ако мога да питам? Освен да те прокара от нея, друго няма да се случи :lol:

SI

28.02.07
03:02

Миналото лято бях почнал доста витамини в ударни дози - Центрум, бирена мая по бая хапове. Ядях и по 3-4 кисели млека на ден. Тоест поглъщах солидно количество витамини и минерали. Не знам дали от това или не, но започна да ми капе косата. Не беше нещо сезонно. Всяка сутрин имах доста косми по възглавницата. Моментално спрях всички витамини. Едва към края на миналата година ми се оправи и оттогава не съм имал проблеми, но повече не смятам да взимам витамини в такива големи количества. Така че умната :). Иначе бирената мая отваря при мен апетита и то много  :D . Ако качваш - лошо няма, даже е добре дошло. Но не мога да си представя какъв зор ще е ако сваляш  :shock: .

28.02.07
09:27

Няма никакъв смисъл от тази бирена мая. По-добре пий бира  :D

Около 1 година пих, защото ми казаха, че ускорявала мускулния растеж и увеличавала апетита. Ама никакъв ефект!
Вместо бирена мая, по-добре с парите си взимай още аминокиселини или глутамин. Ефекта ще е по-голям.

SP

28.02.07
09:40

Пълни глупости, вие да не очаквате от бирената мая да качите 5кг чисто. Тя е перфектен комплеск от витамини и аминокиселини. Пил съм и по 30, и нищо не е ставало. С тия митове, че прокарвала и че да пиеш бира е същото, направо къртите.

FZ

28.02.07
22:07

[quote author=“Sportex”]Пълни глупости, вие да не очаквате от бирената мая да качите 5кг чисто. Тя е перфектен комплеск от витамини и аминокиселини. Пил съм и по 30, и нищо не е ставало. С тия митове, че прокарвала и че да пиеш бира е същото, направо къртите.

:lol:  :lol:  :lol:

IN

28.02.07
23:13

hahahaaha :mrgreen:  абе нз като за тия пари ми се вижда добре...обаче тъпото е че сичко е в прекалено малки дози и трябва да се пият по 15-20 хапа на ден...начи кво аз цял ден само бирена мая ше пия така ли :lol: ...на секи 2 часа ше пия по една шепа хапове...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1