Крем за еластичност на кожата...

26.02.07
22:57

Тъй като ненамерих подобна тема, реших да потърся съвет. Всички теми са стриите са след като са се образували, е аз питам как да избегнем появяването на тези неприятни “белези”, тъй като усещам, че скоро ще започна да се “нацепвам” и се чудя с какъв крем да се мажа?  :roll:

26.02.07
23:09

Крем “Дева” за стрии, пише да се мажеш 2 пъти на ден, може и веднъж и няма да имаш проблеми,..е,ако се появят няма да са голями...

27.02.07
12:49

имало някъф за бременни дето е против стрий смисъл като им се надува корема да не се цешат ама нз как се казва ако някой има инфо да даде че мн ме е страх от тия гадорий  :lol:

27.02.07
12:57

Имаше един на фирма Икаров ама не съм много сигурен.

п.с.  стриите ги наричат Белезите на воина - Scars of the warrior   :lol:

27.02.07
14:05

[quote author=”Тео”]имало някъф за бременни дето е против стрий смисъл като им се надува корема да не се цешат ама нз как се казва ако някой има инфо да даде че мн ме е страх от тия гадорий  :lol:

крем “Здраве” - 1,4лв.

BU

27.02.07
16:04

бирената мая е за еластичност на кожата ;) и е 5 кинта 125 таблетки
за кремове незнам ..

27.02.07
17:34

Аз поразпитах тук там и ми казаха, че всики кремове, които са по-мазни стават, ни никой неказва кога трябва да се мажиш....мисля, че преди тренировка, но дали ще има толкова бърз ефект, кой ти казва... :?

[quote author=”Тео”]имало някъф за бременни дето е против стрий смисъл като им се надува корема да не се цешат ама нз как се казва ако някой има инфо да даде че мн ме е страх от тия гадорий  :lol:

Според компетентите лица  :lol:  крема бил за след раждане и да се стегне кожата, а все си мисля, че природата така го е измислила, че при бременните да не се нацепва корема. Защото по тази логика всяка жена трябва да ходи със сите стрии... :idea:

QK

27.02.07
18:33

[quote author=“Azazel”]Аз поразпитах тук там и ми казаха, че всики кремове, които са по-мазни стават, ни никой неказва кога трябва да се мажиш....мисля, че преди тренировка, но дали ще има толкова бърз ефект, кой ти казва... :?

Според компетентите лица  :lol:  крема бил за след раждане и да се стегне кожата, а все си мисля, че природата така го е измислила, че при бременните да не се нацепва корема. Защото по тази логика всяка жена трябва да ходи със сите стрии... :idea:

Абе незнам колко са компетентни тези лица,но крема е за преди,след и по време на бременност.Мисля,че темата е напълно излишна,за кой ли път се обеснява за стриите и за кремове и за всякакви начини за премахването им,дори има цяла тема на бб-теам.А ти мислиш грешно.Зависи от способността на еластичност на кожата,от липса на витамини и минерали,и доста голям процент жени имат стрии по корема,тези с големи бебета стриите им са забележими,но има някои на които не им личат.А природата не е виновна,че не поддържаш баланс на витамини и минерали във организма си.И моя въпрос е защо природата да го е измислила само за коремите за бременните жени?Защото,ако го е измислила само за тях аз съм имал близнаци във бицепса,гърдите,гърба,краката,предмишницата и част от корема.

27.02.07
18:43

[quote author=“qk_bik”][quote author=“Azazel”]Аз поразпитах тук там и ми казаха, че всики кремове, които са по-мазни стават, ни никой неказва кога трябва да се мажиш....мисля, че преди тренировка, но дали ще има толкова бърз ефект, кой ти казва... :?

Абе незнам колко са компетентни тези лица,но крема е за преди,след и по време на бременност.Мисля,че темата е напълно излишна,за кой ли път се обеснява за стриите и за кремове и за всякакви начини за премахването им,дори има цяла тема на бб-теам.А ти мислиш грешно.Зависи от способността на еластичност на кожата,от липса на витамини и минерали,и доста голям процент жени имат стрии по корема,тези с големи бебета стриите им са забележими,но има някои на които не им личат.А природата не е виновна,че не поддържаш баланс на витамини и минерали във организма си.И моя въпрос е защо природата да го е измислила само за коремите за бременните жени?Защото,ако го е измислила само за тях аз съм имал близнаци във бицепса,гърдите,гърба,краката,предмишницата и част от корема.

Скоро ще започна приема на Кре-Алкалин и искам да си подсигуря нещата, защо се очаква покачване на ММ и ако нямаше да приемам суплимент въобще не ме интересува тъй като тялото ми не е лишено от какъвто и витамин да е и лесно се приспособява.  :wink:

01.03.07
01:42

а аз дави питам понеже са ми казвали че фолиевата киселина спомага за еластичноста на кожата, ако е така?
на таблетки ли на какво е? и на какви пари е.?  :roll:

SP

01.03.07
02:56

[quote author=“aerox4e”]а аз дави питам понеже са ми казвали че фолиевата киселина спомага за еластичноста на кожата, ако е така?
на таблетки ли на какво е? и на какви пари е.?  :roll:

На таблетки е и преди години беше 4-5лв. Сега да е малко повече. :wink:

05.03.07
14:28

[quote author=“Azazel”]

Знаеш ли, че почти всички раждали жени наистина си ходят със стриите? Не , но наистина си ходят така, ако не са взели мерки предварително. :lol:
Крема се казва Мустела, френски, скъп и ефикасен - от опит знам. Същата работа обаче може да ти свърши и свинска мас, но много мирише :mrgreen:

06.03.07
00:46

Krem IKAROV, 5.50 go vzeh, mnogo go hvalqt no o6te ne sum se mazal :)

P.P.- ne sum v BG i nqmam nito kredor nito kirilica :)

06.03.07
14:15

ае маняци от тез кремове кат гледам няма голям ефект.
едни причтелчета се мажат с такива кремове и пак са нацепени,
покраи рамената,гърба им се появяват стрии.
Просто оставам с впечетлението че ако напредваш бързо с мерките,
са неизбежни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1