emzo mass stack

Прескочи до:

20.02.07
21:29

Утре или в понеделник, а може и след 2 седмици.
Изпратил съм запитване до Controlled Labs, дали мога да изкарам 60дни на NO2, за креатина не е проблем, ама не знам аргининчето.
Обещаха ми отговор днес (значи по никое време тази вечер).Мисля и в други форуми да разпитам, здравето на 1во място.

Храната си остава същата.Едно е сигурно почвам кардио 3 дни в седмицата, посещенията в залата падат пак на 4.Може и да направя custom carb cycling, заради дните с кардиото.
Лично аз имам по-добри очаквания от CL stacka ;)

[quote author=“emzo”]Изпратил съм запитване до Controlled Labs, дали мога да изкарам 60дни на NO2, за креатина не е проблем, ама не знам аргининчето.

Може. Виж на no-xplode колко препоръчват като продължителност :) Няма проблеми.

21.02.07
15:20

Получи ги а :) . Няма да съжеляваш според мен , аз съм много доволен от тоя стак и чакам твоита съпоставка м/у Анимала и  УБ/ГБ .

22.02.07
22:50

CL Combo Log

Ден 1 - почивка
GB- към 18.30 го изпих, препоръчаха ми да си го пия винаги в един и същ час.
WB - преди лягане.

——
Ден 2 - гърди, предмишница, корем
Лег - 110 - 1ца

26.02.07
08:35

Емзо само за сила ли тренираш докато ги приемаш тези добавки

27.02.07
07:40

Еmzo кво стана с  CL Combo     :?:  :?:  :?:

27.02.07
08:23

@valentinik46 - общо взето да.Повече на килограми не искам да раста, може би още 2-3 , не не повече.
—-
Ден3 - крака, рамо
Не бих казал, че усещам комбото.

—-
Ден4 - почивка
WB 30мин преди лягане

—-
Ден5 - почивка
WB 30мин преди лягане

—-
Ден6 - ръце
Двете аларми на будилника не успяха да ме събудят.Успах се и закъснях за работа :) , а предната вечер си легнах даже по-рано.
Ръце - оуу yes, ненормалното напомпване и леко болезнено, имах чувството, че кожата ще ми се пръсне.

27.02.07
09:50

Мдаа първите няколко пъти може да няма напомпване но после мен предмишницата направо си ме болеше при бицепс :) .

BU

27.02.07
16:01

emzo после ако можеш постни снимки да видим резултатите :)

27.02.07
20:57

Ден 7 - гръб, трапец
Отпаднал целия ден, сънлив.Дали е от липсата на кофеина и енергийния комплекс на Пъмпа, но днес съм като парцал.
Трен започна с набирания с широк хват пред гърди и още в началото усетих, че нещо куца.
И все пак:
Мърва тяга - 140кг -3ка.
Трапеца набързо, че не остана време.
Мисля след малко да хапна и да се хоризонтирам :mrgreen:

JD

28.02.07
03:00

Снимки :?:  Преди/След

28.02.07
08:14

Kakто писах в 1ва стр. на темата, снимки имам, ще ги постна ако реша :!:

BA

01.03.07
14:36

хъбаво си си дал паричките за глупости.саветвам те после да направи6 една тема и колко си отслабнал и колко силата ти е спаднала ;) и само да добавя по добре сложи снимки че незнам колко хора ги интересува колко дига6,ВАЖНОТО Е КАК ИЗГЛЕЖДА6 :) иначе поздравления за постоянството продължаваи така :!:  ;)

01.03.07
15:50

Хаха:
1. Парите не са проблем.
2. Нали са си мои ? Ще си ги харча за каквото си искам.

Относно спада в силата, ще има такъв напълно съм наясно с това и можеш да си сигурен, че ще споделя тук.

п.с. снимки та снимки, слагал съм вече и съм показал какво съм постигнал, не мисля, че е малко.

по здрави ;)

——-
Ден 8 - почивка
Врътнах велото за 30 мин

—-
Ден 9 - гърди, предмишница, корем
Много дълбоко спя, ако съм пил WB преди лягане
Перфектна тренировка.Силата ми расте още.
Лег - 110кг - 2чисти.

Махам изцяло декстрозата, няма смисъл при моя метаболизъм от нея.
Максимално си изчиствам храненето от прости вългехидрати и ще се подготвям за РБР постепенно.

09.03.07
22:59

Аре бе човек от 8 дена не си писъл кво стана ????

11.03.07
11:01

Ден - нямам идея кой е подред, някъде на средата съм :)
Откъм сила положението е същото, на мъртва тяга имам още малко покачване и при рамената(раменни преси).Бялата кръв взе да действа, особено я усещам като я пия в почивните дни преди лягане.Много дълбоко спя и сутрин се чувствам перфектно, липсва сънливост, раздразнителност и др. такива.
Напомпването е все още на лице въпреки, че станах към 45-46дни непрекъснат прием.
Теглото ми е същото - 80кг, но аз нямам за цел да качвам повече.

25.03.07
19:21

Енергия 0/10 - няма какво  и да дава енергия.

Напомпване -9/10
Сила - .../10 -  положението се задържа, имаше съвсем леко покачване на силата.

Възстановяване - приет преди лягане WB ме караше да спя дълбоко и сутрин се чувствах бодър.

Удобство - 10/10

————————————-
За тези, които се чудят кое да изберат отговора е:

Animal Pump - по-ефикасен, по-евтин, по-добре подбрани съставки.

Лично имах по-големи очаквания от CLabs комбото, но ...............

25.03.07
21:08

Значи pump-a май си е по-добрия избор...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1