21.11.04
18:44
Току що ми доставиха НОКСа.
Та въпросът ми екога да го почна?
т.к. в момента съм в разцвет и си качвам много добре да го почна ли сега или като зацикля в тренировките ?
Няма какво да чакаш, действай сега заедно и с другите добавки да можеш да изкараш максимума от себе си пък като стигнеш до застой тогава му мисли.
22.11.04
03:31
Никога? :shock:
22.11.04
11:08
Това ония продукт на universal ли е?
Какво му е действието, защото пишат за него пак некви невероятни работи. Според мен не си заслужава разбирасе освен ако цената не му е по-малка от тази която видях.
22.11.04
11:36
[quote author=“Image”]Никога? :shock:
Why?
И дайте малко повече информация, що за чудо е това, какво съдържа, как въздейства и какви са рисковете при него. Включете ни и нас малко в дискусията :)
Щото в ревютата които чета пише някакви божествени работи за отприщването на азотния оксид или каквото беше там, напомпване на мускулите и един се хвали как качил силата два пъти само за две седмици, ама не виждам нищо смислено и съществено....
Еми наистина е нах-добрата хранителна добавка, която съм пробвал.
Действа уникално ! Сила! Мускулна маса!
Напомпване. След 2рата седмица вече се усеша невероятен ефект.
В БГ е много скъп затова един го поръчва от щатите в германия и ми го носи в БГ, за да съм на далавера.
За състава и всичко четете на:
http://www.universalnutrition.com
http://www.bodybuilding.com
Пише само че има нитро оксид комплекс и нитро оксид бустър ! Някво ултра неясно е тва.
по-здрави
22.11.04
18:51
Да ве, Владо, кажи нещо, че иначе като слушам Ванишър, и аз ще почна да го пия :)
:lol: :oops: :roll:
Това е NOХ продукт.. както NOX2 и т.н., т.е. целта е да повиши обема на кръвта която достига до мускулите. Получавате по-добро напомване и условия за по-добър разстеж. Още преди време коментирахме, че евентуално като страничен ефект може да се стигне в последствие (след години) до по-бързо получаване на разширени вени.. и други от този род.
Ванишер, според мен остави го този продукт, докато си качваш добре. По-този начин няма да си товариш организмът излишно освен това ефектът от досегашните продукти + NOX3, ще е по-малкък отколкото сумарно ако ги използваш по отделно. Има логика да комбинираш с NOX3 при условие, че си на здрав стероид. В противен случай, ако пиеш креатин + глутамин в момента, NOX-a ще е излишен. Изчакай докато попаднеш в застой.
P.S. Цената в USA е $27, шипинга е окло $15-$16
мен на 41$ ми го донесоха.
почнах да го пия днеска :)
Кат свърши може да поръчам пак :)
Не ми се чака :)
п.с. отпусакнето на вените води до по-бърз пренос на кислород, протеин и всякакви вещества до работещия мускул. още след първата серия усещаш напомпване в него. верно малко ще ипъкнат вените, но няма да е очеизвадно.
Мисля, че е задължително да го пробвате :)
Аз може ще поръчвам няколко нокса(4-5) ако се съберат желаещи.
Ами то се връзва толкова.. например 27+15($42), за една или 27+27+17 за две.. ($35.5 на парче) и т.н. В общия случай излиза около 60-65лв. Докато в БГ се продава 110-120лв.. кожодери :)
23.11.04
06:41
Ми прегледайте архива, но ето то ретроспекция:
- как ще поддържаш мускулатурата след спиране на препарата?
- как ще избегнеш риска от разширени вени?
- как ще се застраховаш от сърдечна атака?
- как ще избегнеш получаването на разширени вени ?
- преминава ли Нокс3 кръвномозъчната бариера?
- чувал ли си за варикоцеле (разширена вена на тестиса ляв или десех, по рядко дсвсутранна)?
Аре леки тренировки и ... :) избягвай да се вълнуваш сексуално!
25.11.04
16:40
е колко време се пие тоя НОХ за да забележиш някакв ефект в сит-а пише че са в кутия 180 таблетки те за колко време стигат и може ли да се комбинира с други добавки или се пие самостоятелно и по какъв начин се пие точно в смисъл по колко таблетки на ден когато не си на тренировка и по колко когато си на тренировка