Болка в костите

01.03.07
19:36

Болят ме костите на ръцете м/у китката и лакътя ...когато дигам за бица ... килограмите не ми правят проблем но след 3тото повторение болката е ужасна ... преди не беше така .. дигах си с 20 кг с дъмбели...но през последните 2 седмици дигнах на 25 кг ..след 2е тренировки с тези килограми се появи болката ...

DE

01.03.07
21:03

Ми според мен трябва да намалиш килограмите. 5 килограма не са никак малко и според мене е по добре ако имаш възможност да не ги качваш токова рязко. Не прави бицепса една седмица (да отмине болката) и следващата виж дали ще те боли с 22.5 ако икаш толкова да качваш килограмите. Според мен и 20 не са малко. Аз съм още на 12.5 :oops:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1