28.02.07
17:21
Здравеите , на скоро понеже на тренировки (джудо) си счупих ръката и оттам 2 месеца няма кво да правя и само ядях и на компютъра и корема , гъза и краката нещо наедряха , от 1 месец почнах пак да ходя на тренировки и от време на време ходя на фитнес.Нямам си и на идея какво да правя , и понеже не ям сирене , кашкавал ,масло , мляко (само на таратор го ям) общо зето млечни продукти не ям , ако някои може да ми помогне с някоя примерна диета.Тежа 80 кг + - висок съм 182-3 , и просто са е грозно и искам да наваксам предишното тяло.
едит :
сутрин - 2 яица
11 часа - зелена салата
14-15 часа - ябълки или портукали
18-19 часа зелена салата и риба / пилешко
22 часа зелена салата
засега се придържам към това.
01.03.07
21:09
[quote author=“justinmaggie”]Здравеите , на скоро понеже на тренировки (джудо) си счупих ръката и оттам 2 месеца няма кво да правя и само ядях и на компютъра и корема , гъза и краката нещо наедряха , от 1 месец почнах пак да ходя на тренировки и от време на време ходя на фитнес.Нямам си и на идея какво да правя , и понеже не ям сирене , кашкавал ,масло , мляко (само на таратор го ям) общо зето млечни продукти не ям , ако някои може да ми помогне с някоя примерна диета.Тежа 80 кг + - висок съм 182-3 , и просто са е грозно и искам да наваксам предишното тяло.
едит :
сутрин - 2 яица
11 часа - зелена салата
22 часа зелена салата
Сложи месо и въглехидрати, така няма да издържиш дълго.
[quote author=“justinmaggie”]едит :
сутрин - 2 яица
11 часа - зелена салата
22 часа зелена салата
Като начало сложи нещо за ядене. Сложи обяд и ги махни тия ябълки и портокали. Закуска две яйца до никъде няма да ти стигне.