Търся някой за съвет

01.03.07
15:10

Тъй като май само аз си пиша по моите въпроси търся някой който наистина разбира и има опит да ми прати лично съобщение там вече да се разберем ако трябва ще си обменим данните в скайпа или мирката защото наистина искам да постигна нищо от всеки чувам различни неща и са обърках на цяло
моля за съдействие

FI

01.03.07
21:24

[quote author=“Qrosten123”]Тъй като май само аз си пиша по моите въпроси търся някой който наистина разбира и има опит да ми прати лично съобщение там вече да се разберем ако трябва ще си обменим данните в скайпа или мирката защото наистина искам да постигна нищо от всеки чувам различни неща и са обърках на цяло
моля за съдействие

Проблемът е, че който каквото и да ти разправя, ти трябва сам да си направиш изводите за себе си, защото всичко е индивидуално. А това става с много четене и мисленер а не с чакане на мнение в някой форум..

01.03.07
22:43

Ами опитвам се но чета някой неща ги разбирам.Така обаче някой ми казват така други друго и то хора дето са тренирали за това искам някой да ми пише с опит и знаещ за да може да се обмини информацията както казах в началото.С питане се разбира много и затова и искам някой да ми отвърне за да може да са разберем и да ми изясни някой неща които не са ми ясно колкото и да чета.Ако нямаш нищо против пиши ми както споменах в първия пост защото тей като гледам даваш доста мнения и предполагам ги разбираш.
и не само ти чакам и други да са отзоват

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1