28.02.07
20:29
На 17г почти 18, не тренирам редовно. Искам да си сложа Б12, но колко милиграма трябва да си слагам и колко ампули да си взема? Майка ми няма нищо протих но ме кара първо да питам личния за тези данни (милиграми,брой ампули, честота на инжекциите...) но личния ми е едни пенсионер на над 60 год и е супер чешит. сигурен съм че няма да ми изпише рецепта. Ходих в аптека но ми казаха от колко милиграма искаш, а аз незнам колко ми трябват. Тежа 60-62кг, висок съм 177см. Моля ако някой знае да ме посъветва, ще съм му много благодарен и ще ми спести един скандал с личния.
благодаря за изчерпателните отговори! :lol:
01.03.07
18:33
по една ампула от 1000 на седмица мисля че е добре
Ако не тренираш и не ядеш правилно и най-силния стероид да вземеш няма да има никакъв ефект. Само пари на вятъра.
по една ампула от 1000 на седмица мисля че е добре
една ампула за цяла седмица ? тва колко време
03.04.07
22:21
Ако не тренираш и не ядеш правилно и най-силния стероид да вземеш няма да има никакъв ефект. Само пари на вятъра.
Б12 не е стероид. Това че е на ампули и се инжектира не го прави такъв.
колко време се прави цикъла с Б12 тъй както енаписано по една ампула на семица...
на 16 съм.
04.04.07
13:18
колко време се прави цикъла с Б12 тъй както енаписано по една ампула на семица...
на 16 съм.
1 седмица 500 mcg
2 седмица 500 mcg
3 седмица 250 mcg
http://www.gohard.org/forum/viewtopic.php?t=860&highlight=b12
В12 не е стероид
В12 по 1000UI на седмица е малко
трябва да се взима и фолиева киселина заедно с В12
Мнението беше редактирано от FRANKO на 04.04.07 13:25.
04.04.07
21:02
Какви са тия работи по една ампула на седмица, аз си слагах по 1000 милиграма на ден, всеки ден по една ампула, плюс фолиева киселина три таблетки дневно. Ефектът беше доста слаб, чувствах се по-жизнен, напомпвах се по-добре, качих малко сила и леко на тегло . Освен това се храня доста добре и тренирам здраво. С б12 или без него, пак си раста, само дето трябва да търпиш всекидневни убождания, при това без особена полза. Предполагам, че когато мина на диета, ще има по-голям ефект, така че юли-август ще направя втори “цикъл”.
05.04.07
08:54
Какви са тия работи по една ампула на седмица, аз си слагах по 1000 милиграма на ден, всеки ден по една ампула, плюс фолиева киселина три таблетки дневно. Ефектът беше доста слаб, чувствах се по-жизнен, напомпвах се по-добре, качих малко сила и леко на тегло . Освен това се храня доста добре и тренирам здраво. С б12 или без него, пак си раста, само дето трябва да търпиш всекидневни убождания, при това без особена полза. Предполагам, че когато мина на диета, ще има по-голям ефект, така че юли-август ще направя втори “цикъл”.
Teзи дози дето си ги вземал са за болни от анемия и за здрави хора са абсолютно излишни.
ама ще има ли ефект от него при положение че съм на 16?
Мнението беше редактирано от Rac3r на 05.04.07 10:39.
05.04.07
11:01
В 12 се препоръчва при подрастващи и при хора упражняващи тежък физически труд,както и при спортисти.Той ускорява синтеза на белтъчини,ускорява метаболизма и обмяната на веществата в тялото.Като ефект не очаквай чудеса все пак това е само витамин.