02.03.07
05:54
Здравейте,имам следния проблем.Искам да сваля корема и задника.Висок съм 180 и тежа 77 килограма.Нямам време да ходя на фитнес защото работя през ноща и ставам към 15:00 часа и от 17:30 пак съм на бачкане и се прибирам към 02:00 през ноща.Единствения начин да спортувам е в домашни условия и да потичам малко след работа.Въпросът ми е ще може ли това да стане ако ям само салати,плодове, млечни продукти и черен хляб.След работа няколко обиколи докато се изпотя хубаво и ще има ли по добър ефект ако тичам с колан.Прегледах всички теми и неможах да намеря това което търся.Също така има ли значение по колко пъти ям и по кое време и също така проблем ли е че ще тичам в 02:00 през ноща преди да си легна.Благодаря на всички предварително.
02.03.07
09:17
[quote author=“embaro”] работя през ноща и ставам към 15:00 часа и от 17:30 пак съм на бачкане и се прибирам към 02:00 през ноща.Единствения начин да спортувам е в домашни условия и да потичам малко след работа.
Свършваш работа в 02:00 и спиш до 15:00. Колко часа спиш :shock: и по-скоро в колко си лягаш? Зашо си обърнал деня на нощ? Ако се оплакваш от липса на време за тренировка си направи режим. Ако си лягаш в 03:30 + осем часа сън = 11:30ч. до 16:00 има 4 часа (оставям 1,5ч. за път). Човек не може само да работи и да спи.....нещо личен живот, спорт, гаджета.....
За всичко което питаш има писано във форума....
07.03.07
03:40
[quote author=“HELL2HEAVEN”][quote author=“embaro”] работя през ноща и ставам към 15:00 часа и от 17:30 пак съм на бачкане и се прибирам към 02:00 през ноща.Единствения начин да спортувам е в домашни условия и да потичам малко след работа.
Свършваш работа в 02:00 и спиш до 15:00. Колко часа спиш :shock: и по-скоро в колко си лягаш? Зашо си обърнал деня на нощ? Ако се оплакваш от липса на време за тренировка си направи режим. Ако си лягаш в 03:30 + осем часа сън = 11:30ч. до 16:00 има 4 часа (оставям 1,5ч. за път). Човек не може само да работи и да спи.....нещо личен живот, спорт, гаджета.....
Да така е братле.На дискотека ходя обикновено след работа,за това си лягам късно.Относно диетата знам само че трябва НДВ обаче никъде не видях каква е нормата на вълехидратие за един ден.Ако ми кажеш ще съм ти много благодарен.
07.03.07
14:05
[quote author=“embaro”][quote author=“HELL2HEAVEN”][quote author=“embaro”] работя през ноща и ставам към 15:00 часа и от 17:30 пак съм на бачкане и се прибирам към 02:00 през ноща.Единствения начин да спортувам е в домашни условия и да потичам малко след работа.
Да така е братле.На дискотека ходя обикновено след работа,за това си лягам късно.Относно диетата знам само че трябва НДВ обаче никъде не видях каква е нормата на вълехидратие за един ден.Ако ми кажеш ще съм ти много благодарен.
1 гр. на телсно тегло, има го на 1000 места поне.
17.03.07
16:17
корема само с преси няма да се свали...ще се стегне но мазнините ще си останат....БЯГАНЕ МУ Е МАЙКАТА