01.03.07
18:07
Варненци, от къде да си взема най-евтино такова вафли. В Пикадили са 2,20лв и со мш множко. Ако може някъде на едро. изобщо какво мислите за този продукт.
Мерси!
01.03.07
18:08
Такова фафли можеш да си вземеш най-евтино ако поръчаш от Америка :wink:
01.03.07
18:22
Е не мога :(
Да бе точно вафли ще си поръча.
Има в Пикадили на Нутрим. Ако не си им фен, провери в “Жълто” на пирин или във ФК. Там може да има и на други производители.
01.03.07
20:01
ОК мерси. НА мен целта ми е да ги намеря на ниска цена
02.03.07
08:58
Първо защо си търсиш точно вафла? Ако си взмеш протеин на прах излиза по евтино ако това целиш.
Другото е че магазин Жълто се намира на Сливница сто а не на Пирин да малко след като сливница и пирин се пресичат но си е на сливница :lol:
[quote author=“tuocs”]Варненци, от къде да си взема най-евтино такова вафли. В Пикадили са 2,20лв и со мш множко. Ако може някъде на едро. изобщо какво мислите за този продукт.
Мерси!
Е, по-евтино от Пикалиди едва ли ще намериш ,специално Нутримските. И аз обичам фафлички, ама излизат скъпички, колкото едно ядене почти.
02.03.07
13:46
Ами сега съм на НВД уж и сутринта към 10 няма какво да ям, а и съм на лекции и такива вафли ще бъдат идеално.
02.03.07
13:50
Лошото е че студент не може да си ги позволи.Тия бг са най евтините а протеина вътре е със съмнително качество.
[quote author=“tuocs”]Ами сега съм на НВД уж и сутринта към 10 няма какво да ям, а и съм на лекции и такива вафли ще бъдат идеално.
Защо просто не си носиш 1-2 кисели млека?
Или протеин на прах разстворен в бутилка. /стъклена за предпочитане/.
А Бг вафлички не бих си купил даже и да бяха последния останал източник на протеин за земята... :P
02.03.07
14:14
Може протеин на прах :)
Трябва да отида до Жълто
02.03.07
14:37
[quote author=“tuocs”]Може протеин на прах :)
Трябва да отида до Жълто
Аз някога още от времето ми на училище си носех протеин в шише.Понеже протеина се вкисва доста бързо си го носех сипан в шишето без вода.В момента на хранене наливам вода разбърквам и пия и ето ти една доза качествен и по евтион от вафлите протеин.