Помагайте плс

28.02.07
21:49

Искам да попитам защо тези гърди така изостават така се едно никога несъм ги
тренирал тренировката ми е :

Полулег  :arrow: 3x10 (с щанга)
Лег  :arrow: 3-4x10 (с щанга)
Флаис  :arrow:  3x10
Кофички  :arrow: (Рядко ги правя)

През 3-4 Тренировки сменям щангата с дъмбели
Тренирам от около 6 месеца и все едно несъм ги ги правил
Другите МГ са ми добре но ... гърдите не поправете ме ак нещо неправя неправилно плс
:D :D

28.02.07
21:51

извинете за грешките :oops:

FZ

28.02.07
21:52

ами яж повече вземи си някакви суплементи  :wink: 
тренировката ти е добра проблема не е в нея  :P

JA

28.02.07
21:55

може би не ги правиш с правилната техника или знам ли не ядеш като хората ...програмата е добра аз права същата само че флайса ми е от със обратен наклон за долни

28.02.07
22:32

ами другото е добре само те изостават щом др. разте немисля че е и от храната
но незнам вие имате повече опит  :D :D :D

02.03.07
13:44

Опитай да правиш различни упражнения,комбинирай ги по различен начин де да знам ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙ това е моят съвет. Хапвай здраво и успех

02.03.07
14:19

[quote author=“dandan”]Искам да попитам защо тези гърди така изостават така се едно никога несъм ги
тренирал тренировката ми е :

Полулег  :arrow: 3x10 (с щанга)
Лег  :arrow: 3-4x10 (с щанга)
Флаис  :arrow:  3x10
Кофички  :arrow: (Рядко ги правя)

През 3-4 Тренировки сменям щангата с дъмбели
Тренирам от около 6 месеца и все едно несъм ги ги правил
Другите МГ са ми добре но ... гърдите не поправете ме ак нещо неправя неправилно плс
:D :D

Лег  :arrow: 4x15х12х10х8 (с щанга)
Полулег  :arrow: 4x9 (с щанга)
Флаис  :arrow:  4x10

Опитай така, и проблема е в храната или в главата ти/в смисъл въобразяваш си че изостават/

Огледай си тежестите. Трябва да ги чувстваш не много леки, но не и да ти помагат на последните повторения.

04.03.07
02:40

що не пробваш да ги удариш със супер серий- например правиш лег с щанга и после допомпваш с дъмбели - една-две тренировки по този начин ще раздвижат добре мускула!

TH

04.03.07
21:15

също така може и да е генетично

07.03.07
18:50

Програмата ти е много добра аз работя по същата и гърдите са ми наи добрата мускулна група......Сигурно е генетика или е от психическата нагласа.Докато тренираш си представяй как искаш да изглеждат и с всеки път ще си по добре  :wink:

07.03.07
19:04

Те разтат но формата им нещо неми харесва  :D и може би заради това така ми се струва  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1