28.02.07
21:49
Искам да попитам защо тези гърди така изостават така се едно никога несъм ги
тренирал тренировката ми е :
Полулег :arrow: 3x10 (с щанга)
Лег :arrow: 3-4x10 (с щанга)
Флаис :arrow: 3x10
Кофички :arrow: (Рядко ги правя)
През 3-4 Тренировки сменям щангата с дъмбели
Тренирам от около 6 месеца и все едно несъм ги ги правил
Другите МГ са ми добре но ... гърдите не поправете ме ак нещо неправя неправилно плс
:D :D
28.02.07
21:52
ами яж повече вземи си някакви суплементи :wink:
тренировката ти е добра проблема не е в нея :P
28.02.07
21:55
може би не ги правиш с правилната техника или знам ли не ядеш като хората ...програмата е добра аз права същата само че флайса ми е от със обратен наклон за долни
ами другото е добре само те изостават щом др. разте немисля че е и от храната
но незнам вие имате повече опит :D :D :D
02.03.07
13:44
Опитай да правиш различни упражнения,комбинирай ги по различен начин де да знам ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙ това е моят съвет. Хапвай здраво и успех
[quote author=“dandan”]Искам да попитам защо тези гърди така изостават така се едно никога несъм ги
тренирал тренировката ми е :
Полулег :arrow: 3x10 (с щанга)
Лег :arrow: 3-4x10 (с щанга)
Флаис :arrow: 3x10
Кофички :arrow: (Рядко ги правя)
През 3-4 Тренировки сменям щангата с дъмбели
Тренирам от около 6 месеца и все едно несъм ги ги правил
Другите МГ са ми добре но ... гърдите не поправете ме ак нещо неправя неправилно плс
:D :D
Лег :arrow: 4x15х12х10х8 (с щанга)
Полулег :arrow: 4x9 (с щанга)
Флаис :arrow: 4x10
Опитай така, и проблема е в храната или в главата ти/в смисъл въобразяваш си че изостават/
Огледай си тежестите. Трябва да ги чувстваш не много леки, но не и да ти помагат на последните повторения.
що не пробваш да ги удариш със супер серий- например правиш лег с щанга и после допомпваш с дъмбели - една-две тренировки по този начин ще раздвижат добре мускула!
04.03.07
21:15
също така може и да е генетично
Програмата ти е много добра аз работя по същата и гърдите са ми наи добрата мускулна група......Сигурно е генетика или е от психическата нагласа.Докато тренираш си представяй как искаш да изглеждат и с всеки път ще си по добре :wink: