чакам критики

ГП

01.03.07
22:40

18+см сьм висок тежа 105-7 килограма тренирам предимни сьс силови тренировки след тях и малко кардио.
взимам по 2 грама Л-карнитин на ден и се опитвам да спазвам що годе НВД в смисьл сутрин мляко с овесени ядко (1 чаша с 3-4 льжички овес),след това в училище си нося две филийки хляб бонус (зеленчуков) сьс сирене извара или някакьв салам.обивкновено тренирам в училище за това след тренировка не ям веднага прибирам се и хапвам най-често супа или друга манджа без хляб и до тук с вьглехидратите след обяда се опитвам максимално да ги изключвам хапвам 1 кисело мляко,ябьлка,и за вечеря извара сьс риба тон,или сьс кисели краставички.
моля критикувайте казвайте грешките и тн.

FI

02.03.07
14:42

[quote author=“Goshku88”]18+см сьм висок тежа 105-7 килограма тренирам предимни сьс силови тренировки след тях и малко кардио.
взимам по 2 грама Л-карнитин на ден и се опитвам да спазвам що годе НВД в смисьл сутрин мляко с овесени ядко (1 чаша с 3-4 льжички овес),след това в училище си нося две филийки хляб бонус (зеленчуков) сьс сирене извара или някакьв салам.обивкновено тренирам в училище за това след тренировка не ям веднага прибирам се и хапвам най-често супа или друга манджа без хляб и до тук с вьглехидратите след обяда се опитвам максимално да ги изключвам хапвам 1 кисело мляко,ябьлка,и за вечеря извара сьс риба тон,или сьс кисели краставички.
моля критикувайте казвайте грешките и тн.

След като нито си написал грамаж, нито необходими и изразходвани калории незнам как очакваш някой да ти напише мнение. Сядай да смяташ какво ядеш и пак пиши! :roll:

ГП

02.03.07
14:57

ами че то и аз не знам колко са ми необходимите и изразходваните калорий.
а грамажите не са ми точно определени.
например в училище 2 те филийки бонус са просто залепени сьс тьньк слой извара.вьв вкьщи на обяд хапвам една паничка околко 200-300 грама супа(пилешка или рибена),след обяда 1 кофичка кисело мляко и за вечеря не повече от 200 грама извара.

02.03.07
15:16

[quote author=“Goshku88”]ами че то и аз не знам колко са ми необходимите и изразходваните калорий.
а грамажите не са ми точно определени.
например в училище 2 те филийки бонус са просто залепени сьс тьньк слой извара.вьв вкьщи на обяд хапвам една паничка околко 200-300 грама супа(пилешка или рибена),след обяда 1 кофичка кисело мляко и за вечеря не повече от 200 грама извара.

Ами като не знаеш ще отвориш bb-team.org секцията хранене и ще прочетеш стаиите. Ще си направиш един свястен хранитлен режим, а не да гладуваш като сега.

ГП

02.03.07
16:00

добре ще прочета и там понеже авно сьм пропуснал  :roll: благодаря ви.
ще пиша какво сьм избрал
и ще чакам отговори  :arrow:  :wink:

ГП

04.03.07
13:43

[quote author=“Goshku88”]добре ще прочета и там понеже авно сьм пропуснал  :roll: благодаря ви.
ще пиша какво сьм избрал
и ще чакам отговори  :arrow:  :wink:

още не сьм избрал сега тьрся как да си направя сметки с необходимите ми вьхглехидрати калорий и тн ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1