Моята НВД

AN

02.03.07
08:09

Здр-те на всички.висока съм 166 см 65 кг  :oops:  и искам да си сваля излишните мазнини :) от около 2 седмици чета мн вашия  форум и разбрах , че съм допускала мн грешки с предишните ми диети.та това меню :
сутрин към 7:15 около 30 гр мюсли с 50 мл мляко
към 10 една ябълка
към 1:15 2 белтъка , с 2 филиики хляб, сирене /или извара пак с 2 филиики хляб  и пилешко филе
към 15:00 плод
и към 18 часа салата
надявам се тази диета да е подходяща , защото имам огромна нужда да премахна мазнините

02.03.07
09:39

Това е много малко ядене. Вместо мюсли яж овесени ядки, плодовете сутрин, хляб може, но до обяд и ако се вписва в дневните нужди от въглехидрати. Белтъчната храна, която си сложила е нищожна. Гони принципа 2 гр. белтъчини и 1 гр. въглехидрати на килограм телесно тегло.
http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php Погледни тук ако не си го чела.

FI

02.03.07
14:45

[quote author=“andreeva”]Здр-те на всички.висока съм 166 см 65 кг  :oops:  и искам да си сваля излишните мазнини :) от около 2 седмици чета мн вашия  форум и разбрах , че съм допускала мн грешки с предишните ми диети.та това меню :
сутрин към 7:15 около 30 гр мюсли с 50 мл мляко
към 10 една ябълка
към 1:15 2 белтъка , с 2 филиики хляб, сирене /или извара пак с 2 филиики хляб  и пилешко филе
към 15:00 плод
и към 18 часа салата
надявам се тази диета да е подходяща , защото имам огромна нужда да премахна мазнините

Аха, малко е яденето.

Слушай какво тие писала buhtata и си сметни калорийните нужди, иначе ще си говорим само празни приказки.

AN

02.03.07
15:29

:) мерси мн и на двете :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1