имам вьпрос относно Л-карнитина

ГП

01.03.07
17:05

така.спазвам що годе добра нисковьглехидратна диета от околко 3-4 седмици и от 2 седмици взлимам по 2грама на ден Л=карнитин,тренирам 5 пьти седмично и доста се уморявам но колкограмите си го потдьржам ???
тренировките ми са силови само след тях карам по 5-10 минутки колкеко или подскачам на вьже няколко минути.
и така вьпро са ми е ще има ли ефект ако започна да тичам вечер понеже сутрин ми е невьзможно?

01.03.07
17:31

Ми няма проблем да тичаш вечер, то никой не е казал, че само сутрин може. Обаче тичай малко повече от 10 мин. :wink: 
И виж все пак да не са ти много тренировките, ако трябва ги намали на 4 пъти седмично.
Най- вероятно килограмите ти не мърдат защото мускулната маса тежи повече от мазнините, затова си следи мерките.

ГП

01.03.07
18:36

ами ако тренирам 4 пьти седмично да речем по 1 мускулна група на ден ли да правя?защото сега правя
понеделник-гьрди,бицепс,корем
вторнил-грьб,трицепс,вело
сряда-рамо,скачане
четвьртьк-грьб,трицепс,вело
петьк-гьрди,бицепс,корем
амм диетата ми не е стриктна в смисьл до кьм обяд гледам да ям малко вьглехидрати а след обяд гледам да ги избягвам.но все пак преди бях свикнал доста да хапвам  :lol:
и искам да питам понеже като ми пригладнее може ли следобяда да си похапвам повечко извара с риба тон римерно или извара сьс кисели крастевички  :?:  :arrow:

01.03.07
19:47

8) тренировката ти е пове4е от сбъркана !Трябва да има6 стрикна диета и да взима6 доста добавки за да може да се въстановява6 напълно!Немо66е в рамките на 5дена да тренира6 две големи мусколатури по два пъти(гърди и гръб)!Така полу4ава6 претренирване и най-вероятно и късане на мусколни влакна!Та са вземи си смени програмата и след всяка силова тренировка(тогава когато въглехидратите са из4ерпани)по4ни да прави6 кардио(колело и ти4ане по патеката)така 6те използва6 мазнините за енергия и 6те сваля6!АЗ ли4но не ам до 12-1 часа на обяд,за6тото при събуждане мозъкът ти използва мн енергия за настройване на вс системи на максимум!А и след 6часа  не приемай мн въглехидрати,а и си взимай витамини за да ускоряват процесите в тялото!

ГП

01.03.07
20:00

малка грешка по горе амм благодаря ти пич  :shock:
добрем сега мисля мисля ии ще взема гьрдите и гьрба да ги правя по 1 пьт седмично другото време което отделям за тренировки ще си правя бицепс,трицепс и корем.след тях естествено кардио само за това за неяденето до обяд понеже са ми казвали сутрин да си поемам повечето вьглехидрати за деня и след обяд дори почти никакви не поемам.ще поразпитам и ще видя за диетата.амм все пак за изварата какво ще кажете мога или не да си похапвам след обяд сьс кисели краставички или риба тон в собствен сос.  :?:  :arrow:
Петко К - изтрито мнение.

02.03.07
15:52

Здравейте и от мен.Аз съм нов в този форум и имам един въпрос.
Приемам течен л-карнитин от 1 седмица,като тренирам 4 пъти седмицно.Казаха ми да го пия само през тренировъчните дни,а през тези,които не тренирам-да не го приемам.Въпроса ми е кое е по ефектно-да го пия всеки ден или само през тренировъчните дни ?

ГП

02.03.07
16:38

баце аз зимам на ампули по 500милиграма едната.приемам по 2 грама на ден.това ми е пьрвата опаковка и го приемам 1 ампулка сутрин една 30 мин преди тренировка една веднага след тренировка и една 1 час вечер преди лягане на гладно(това в тренировьчен ден).а за не тренировьчен взимам 1 сутрин 2 на обяд и 1 вечер.но понеже вече пич две седмици (1 опаковка ми стига точно за 2 седмици),ще прекьсна 1 седмица и след това копувам нова опаковка и започвам да пия в тренировьчен ден преди тренировка 2,след тренировка 1 и преди лягане 1.
чакам критики от хората по вещи в тоя занаят  :lol:  :arrow:  :arrow:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1