03.03.07
11:36
Вреден ли е анимал пак и на колко години трябва да съм за да го вземам ?
Определено не е вреден и май няма възрастови ограничения за приемането му. Доколкото знам той е просто оптимално съчетание на витамини и минерали :idea:
[quote author=“Go6kU”]Определено не е вреден и май няма възрастови ограничения за приемането му. Доколкото знам той е просто оптимално съчетание на витамини и минерали :idea:
Оптимално казваш :mrgreen: По-скоро е максимално натъпкан с витамини и минерали.
[quote author=“emzo”][quote author=“Go6kU”]Определено не е вреден и май няма възрастови ограничения за приемането му. Доколкото знам той е просто оптимално съчетание на витамини и минерали :idea:
Оптимално казваш :mrgreen: По-скоро е максимално натъпкан с витамини и минерали.
Преди 20-тина дни свърших 44-тия пак и като цяло останах доста доволен от продукта! :wink:
03.03.07
17:18
[quote author=“no fate”][quote author=“emzo”][quote author=“Go6kU”]Определено не е вреден и май няма възрастови ограничения за приемането му. Доколкото знам той е просто оптимално съчетание на витамини и минерали :idea:
Преди 20-тина дни свърших 44-тия пак и като цяло останах доста доволен от продукта! :wink:
Качи ли и ако да колко ?На колко години си ?
Да 10кг качих аз поне.
Аве хора четете и мислете, това са витамини какво качване ви гони :roll: .
03.03.07
17:50
[quote author=“emzo”]
Да 10кг качих аз поне.
хахахаха витамини от които се качва ... е това е за бисерите май ?
Да бе, вярно! Ако ти трябва нещо за качване, от серията анимал има неща за качване, но пак-а определено не е едно от тях :idea:
[quote author=“emzo”]
Да 10кг качих аз поне.
Пиех по 1pak сутрин след закуска и се чувствах много свеж и много добре ме възстановяваше.Иначе emzo e прав-това са си витамини,минерали и аминки и не очаквай да станеш голям от него!
П.П.- В един пак има 11хапа,някои от които се големи колкото половин пръст и се преглъщат трудно!