МММ - Miro's Mass Stak! - WB/GB ControlledLabs

Прескочи до:
IN

26.01.07
19:32

На растежен хормон с инсулин и малко тест  :lol: ....

27.01.07
14:37

Как е възможно лицето да отдели 230 лв само за добавките бре мамка му и живот ;о.Отделно,че не ги знам тия неща какви са и какво правят още,но няма такива отзиви луда работа.Аз я карам на протеин и креатин и направо се спекох малко  :o .

27.01.07
16:00

Лицето действително в момента е болно с 37.5+ температура  :lol:  .
И малка поправка 320лв са  :oops:  .
Въпрос на личен избор и финансови възможности . Бачках цяло лято за да си ги купя и да имам за още 1 поръчка  :P .

27.01.07
16:27

Е ти па няма да ми даваш обяснения сега.Радвам ти се бре споко ;о.Успех.Много лош грип,съпричастен съм напълно,но аз бях с 39.4 градуса,за щастие се възстанових.

27.01.07
17:37

Признамвам си че не съм от най нормалните  :P .
Грипа е кофти , даже много!
Сега съм на следния стак:
Парацетамол 4х1
Аналгин 4х1
Бромхексин 3х1
Салботамол 2х1/2
и некаф антибиотик
Бе диво стакче ма УБ ГБ по ме кефи  :lol:

27.01.07
18:41

Айде оправяй се :)
Я кажи забеляза ли изпъкване на вените ?  Или при теб са като разклонения на магистрала по default ?  :mrgreen:

27.01.07
19:25

GH0$T - тоя салботамол лекаря ли ти го предписа ?

SE

27.01.07
19:54

салмотерол=клембутерол -радвай се :P

27.01.07
20:17

[quote author=“emzo”]Айде оправяй се :)
Я кажи забеляза ли изпъкване на вените ?  Или при теб са като разклонения на магистрала по default ?  :mrgreen:

Аз съм си по default , но напомпването беше страшно на последната тренировка . Определено действат УБ и ГБ , жалко че ме хвана тоя гаден грип :cry:  .

Мда доктора ми го предписа салботамола .

[quote author=“SeLeCt”]салмотерол=клембутерол -радвай се :P

салботамол=кленбутерол  , само че салботамола е малко по слаб от клен-а . Пробвал съм клен - nice :twisted:  .

01.02.07
19:32

Миро кво стана не оздравя ли най-после? От кога ще почваш на ново стак-а ????

02.02.07
12:27

Да кажа на всички :
Вече почти оздравях , днеска съм на трен и от пон почвам стака за да съм максимално здрав .
Решил съм да сменям доставчика на нет и сега нямам . Ще си правя лога в тетрадка и ще ви го напиша като си вкарам някакъв нет .
Поздрави на сички .

пп: сега пиша от залата на даскалото , имаме информатика .

10.02.07
23:35

Здравейте колеги :) .
Пиша от един приятел така че няма да се задълбавам в подробности .
Вече съм прилично здрав . Покрай грипа загубих апетит и сега го възтановявам. Стака върви добре . Вени изпъкват страшно много (много повече от преди) . Усещам енергия и сила . Енергията предполагам е от УБ а силата от ГБ само че понеже вдигнах килата на по големите мускулни групи имам по малко сила за трицепса и бицепса което не ме кефи особено . Увеличавам приема на голд стандарта до 3 пъти в трен ден . Качих килограми вече съм 78кг . Качих кг на упражненията за главнните мускулни групи . За сега съм доволен от стака . Кофтито е че от понеделник съм втора смяна на дакскало и програмата ми се променя .

пп:Усетих допълнителния ефект на УБ ( White Blood also has an amazing effect on erectile tissue as an added bonus.) истина е ...  8)

14.02.07
15:41

Малко кофти стана с тоя интернет (че го няма ) ма какво да се прави ...
Понеже станах втора смяна и хранителния режим ми се измести леко , същия е само че главното ядене е преди обяд и след 19 ч .
Стака върви мн добре , вече има и видими разлики в огледалото . Качил съм маса и сила и естествено и мазнинки . Вече върви към привършване , но засега съм мн доволен .
Веднага след стака почвам Креатин Монохидрат ( останалото си е същото) . Айде със здраве .

21.02.07
15:24

Виждам дъното на стака и никак не ме кефи ;) .
Резултат има но можеше и да бъде по добър(грипа) и по добре описан ( нет-а) . Утре или други ден вече ще имам нет и ще напиша повече .

26.02.07
22:24

[quote author=“GH0$T”]Виждам дъното на стака и никак не ме кефи ;) .
Резултат има но можеше и да бъде по добър(грипа) и по добре описан ( нет-а) . Утре или други ден вече ще имам нет и ще напиша повече .

Аре бе човек какво стана с това описание  на тези 2 продукта кажи си крайното мнение ( ако си го свършил де  8)  ) 

:wink:

26.02.07
23:30

Поради явна загуба на интерес към тази тема престанах да я ъпдеитвам всеки ден .

Днес беше псоледния ден от стака . Поради кофти появили се пречки ( липса на интернет и грип) беше прекъснат и възпрепятстван . Хранителния режим го спазвах възможно най стриктно , но имах проблеми заради траината загуба на апетит покраи грипа и преминаването от първа смяна във втора (на училище) което измени времето на основните храненя и ми причини леко неудобство докато свикна .

Видях как emzo е структурирал края на неговия лог и се надявам да не ми се сърди защото ми хареса и смятам да го използвам .
Ето го и него:

Енергия - първите приеми не усещах особено покачване на енергията , но сега накрая мога да бягам за рейса дори след трен за крака  :lol: .

Напомпване - На мен вените по принцип са си ми изпъкнали , но след прием на УБ изкачаха вени за които незнаех :) . И онази лека притна болка от напомпването я имаше откъм 9-10 ден до края . Само на предмишницата ми беше неприятно щото си беше повече неприятна отколкото приятна .

Сила - Сравнение немога да направя с други НО продукти тъй като не съм ползвал други , но ще кажа че качих 10 кг на лежанката и 15 кг на клека , а на др групи по около 5 - без трицепса , той ми е леко изоставащ откъм сила ( не съм пробвал макс , говоря за серийте).

Фокус - По време на самите изпълнения на упражненията винаги съм фокусиран , иначе  винаги се засичам в залата с приятели и немога да се пренатоваря ( винаги има  1-3 минути м/у серийте)

Възстановяване - Този фактор в дългосрочен вариант ( говоря за това дали ще си се възтановил до следващата тренировка ) зависи от хранене и спане и др ф-ри , но мога да кажа че се възтановявах наистина бързо . Правя си това заключение защото след трен съм на училище и след 2-3 час не съм заспал а се чувствам доста добре .

Удобство - Мда удобно е само да глътнеш капсулите вместо да се занимаваш със прахчета .

Диетката ми я знаете , имаше дни в които замествах с риба  или извара защото почнах да куткудякам  :shock:  . Ефекта го определям от огледалото , то казва много . Най голяма разлика има  в гърдите и рамената , и яко се изкефих

Препоръчвам го . Ефективен и добър продукт . Кофтито е че не е много евтин и не се намира в БГ .
Може да ползвам УБ отново но в друг стак , се пак не се знае какво ще измислят болните американски мозъци до другата зима .

От утре почвам Креатин Монохидрат .
5 гр преди трен / 5 гр след трен
5 гр в не трен ден
Другите продукти си остават същите .

03.03.07
12:17

Като гледам си доволен от White Blood и Green Bulge,както и много други,които са ги ползвали...Мисля и аз да ги почвам...Досега не съм вкарвал азотен бустер и е време да се замисля за него...Само се чудя за комбинацията,която да направя-WB,GB и Scivation Xtend или WB,ON WHEY GOLD,Xtend…А всъщност WB,a GB креатин,а те си припокриват функциите според мен,дали има голям смисъл от двата в комбинация...

IN

03.03.07
13:33

Кое си припоркиват бе пич едното е азотен бустер другото е креатинова матрица

03.03.07
13:39

[quote author=“InDaHEad”]Кое си припоркиват бе пич едното е азотен бустер другото е креатинова матрица

Имам предвид,че и двете са за сила,издръжливост,помпене...Не е ли така?

03.03.07
17:43

Комбото е WB/GB и към тях е препоръчително да се добавят аминокиселини и протеин  .

Нещо което установих на последните 2 тренировки е че УБ има остатъчен ефект и имах почти същото напомпване като когато го пиех  :D .

12.03.07
12:46

Тия ControlledLabs имат ебати продуктите :shock: Доста техни работи съм набелязал :P Та значи WB/GB е по-силен от Animal Pump :roll:

12.03.07
13:46

[quote author=“4oKuTo”]Тия ControlledLabs имат ебати продуктите :shock: Доста техни работи съм набелязал :P Та значи WB/GB е по-силен от Animal Pump :roll:

И да и не, изчакай още няколко дни и ще мога да ти кажа при мен как стоят нещата ;) , не че и сега не мога да направя заключение, но ....

IN

12.03.07
16:13

[quote author=“4oKuTo”]Тия ControlledLabs имат ебати продуктите :shock: Доста техни работи съм набелязал :P Та значи WB/GB е по-силен от Animal Pump :roll:

Не точно обратното е-погледни дозите и ще видиш че и 2те заедно нямат толкова колкото има в пъмпа..а да не говорим че тои е доста по евтин от 2та заедно а и има допълнителни съставки-енергитици и т.н.

12.03.07
19:42

Чакаме emzo да каже как ги е усетил той , аз съм си доволен  8)  . Яд ме е че сега изкараха нещо като блъда само че е повече сървинга и излиза по на далавера  :D .

12.03.07
20:05

[quote author=“GH0$T”]Чакаме emzo да каже как ги е усетил той , аз съм си доволен  8)  . Яд ме е че сега изкараха нещо като блъда само че е повече сървинга и излиза по на далавера  :D .

За White Flood ли става дума :roll: Скъп ми се вижда,а и е не е лек и ми ебава доставката :evil:

Edit:Та значи Animal Pump не отстъпва на WB/GB…Хм...Много се чудя кво да правя...Трябва ми нещо на добра цена,леко(да не вдига много цената на доставката) и ефикасно :idea:

IN

12.03.07
20:12

Анимал пъмп отговаря на всичко това-евтин,лек,ефикасен и все пак на Юнивърсъл :wink:

12.03.07
20:59

:))
Aко трябва да избирам ще е Пъмпа, но сега няма да казвам защо ;)
—-
И аз го видях тоз White Flood.

12.03.07
22:17

Флъда че е тежък , тежък е ама за колко време стигаааа , супер си е ;) .

13.03.07
07:48

[quote author=“GH0$T”]Флъда че е тежък , тежък е ама за колко време стигаааа , супер си е ;) .

Абе и Pump-а стига за доволно време,ако се довериш на съвета на американците и го пиеш само в тренировъчни дни,а в
нетренировъчни взимаш обикновен креатин...

13.03.07
08:13

[quote author=“4oKuTo”][quote author=“GH0$T”]Флъда че е тежък , тежък е ама за колко време стигаааа , супер си е ;) .

Абе и Pump-а стига за доволно време,ако се довериш на съвета на американците и го пиеш само в тренировъчни дни,а в

Не ми допада тая идея ...

13.03.07
08:20

[quote author=“GH0$T”][quote author=“4oKuTo”][quote author=“GH0$T”]Флъда че е тежък , тежък е ама за колко време стигаааа , супер си е ;) .

Не ми допада тая идея ...

Ами нз...Като гледам из bb.com,повечето правят така и пак имат добри резултати...

13.03.07
08:24

Еее големи икономии правите.
За 30 дни стига продукта, какво искате повече.Така или иначе след тези 30 дни е по-добре да има почивка  :!:  :lol:

13.03.07
08:28

[quote author=“emzo”]Еее големи икономии правите.
За 30 дни стига продукта, какво искате повече.Така или иначе след тези 30 дни е по-добре да има почивка  :!:  :lol:

Off:Еми уча в ТГ на нашия мил град СТЗ,икономика-икономийка,кво да правиш,не че имат нещо общо :lol:
Та значи трябва да се правят едномесечни цикли,така ли :roll: Не може ли да изкарам 2 месеца нон-стоп :?:

13.03.07
08:34

Ами аз така правя в момента, от CLabs ми казаха, че може, но ефекта отшумява.

13.03.07
09:33

Ти кога приключваш с УБ/ГБ ?
И аз уча икономика ма не правя такива работи ;) , пише си 30 дни по 1 пак - значи така трябва ... Друг е въпроса че американците са изроди и прават мизерии  :lol:  , представи си ние в техните условия какво щехме да правиме  :shock:  .

13.03.07
10:22

Виж сега и аз така го взимам и ефекта си е налице. Прави са американците че няма смисъл в нетренировачен ден да го пиеш просто ти трябва един нормален креатин и си готов. А по въпроса за икономията щом те го правят, където всичко е по ефтино и достъпно, защо да не го правиме ние където всичко е на двойна цена пък и до колкото знам още не сме станали по-богати от тех ако не се лъжа.

13.03.07
10:44

[quote author=“scarymovie”]Виж сега и аз така го взимам и ефекта си е налице. Прави са американците че няма смисъл в нетренировачен ден да го пиеш просто ти трябва един нормален креатин и си готов. А по въпроса за икономията щом те го правят, където всичко е по ефтино и достъпно, защо да не го правиме ние където всичко е на двойна цена пък и до колкото знам още не сме станали по-богати от тех ако не се лъжа.

:twisted:  Аз затова гледах да нямам почивен ден, докато съм на пъмпа :twisted:

13.03.07
10:57

Ми не знам аз лично повече от 5 пъти на седмица трудно ще издържа. Все пак трябва време и за възтановяване и въпреки добавките който се взимат те на са чудотворни и не могат да те възтановят толкова бързо. Но все пак за всеки човек си е индивидуално.Аз съм на мнение че докато се чустваш добре от тренировките си и ти самия не чустваш умора може да продължаваш.

13.03.07
11:14

Да така си е, аз просто исках да кажа, че ми помагаше за възстановяването, защото точно в този момент тренирах доста тежко, обаче след 3тата седмица усетих умора.

13.03.07
11:15

[quote author=“scarymovie”]Виж сега и аз така го взимам и ефекта си е налице. Прави са американците че няма смисъл в нетренировачен ден да го пиеш просто ти трябва един нормален креатин и си готов. А по въпроса за икономията щом те го правят, където всичко е по ефтино и достъпно, защо да не го правиме ние където всичко е на двойна цена пък и до колкото знам още не сме станали по-богати от тех ако не се лъжа.

Мда , накара ме да се замисля повечко и излиза че е най добре да си го зимаш смао преди тренировка ( говоря за някакъв азотен бустер) . Еми догодина до амино ще пробваме :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1