26.01.07
08:22
Преди два дни докато се бръснех останових следния проблем:
Докато натисках с бръснача дясната ми буза, устните ми реагираха и се местеха в тази посока като рефлекс.
После същото и от ляво. Много се стреснах защото ми се случва за първи път. Съмнява ме че може да се е възпалил лицевия нерв и затова сега да има такава чуствителност. Интересното е че за 3 дни досега само 2 пъти имах този рефлекс за около 10 минути и после отшумяваше. Дали е на нервна почва или е възможно да е в резултат от претрениране. Май ще трябва да ходя на невролог.
аз имам доста различен проблем но пак със същият нерв
когато хвана дъмбел в дясната си ръка който е поне 15-20кг и започна да вдигам ръката от рамото (не знам как се казва упражнението но движението е все едно както се вдигат рамене когато не знаете нещо “ами не знам”)
та когато вдигам така ръката с тази тежест в началото няма нищо но после при всяко “по-измъчено” вдигане се задейства нерв който е на дясната ми буза и правя някаква странна гримаса...
това става само при дясна ръка - дясна буза
с левите неща нямам проблем
23.02.07
13:28
Доктора ми каза да пия витамин B-complex, но аз не съм започвал защото проблема почти отшумя.
23.02.07
22:37
това “незнам ” за трапец упражнението било то с щанга или дъмбел аз съм наблюдавал на всички се случва да си правят гримаси при повечко килограми дори и аз с малко няма проблем но сложа ли стабилно и просто няма как да не се гърчиш :wink:
и аз имах проблем с лицевия нерв ама аз бях истинал и ми се свана нерва на лицето и немойех да си мурдам усната на дясно и окото немойех почти да мигам и езика ми беше изтръпнал и почти него чувствах в дясната половина . Стоях 15 дни в болница и ми биха 15 системи и сумаси хапчета зато имашли проблем с лицев нерв него подценяваи защото аз разпрах какво е .Това исках да кажа само