20.02.07
21:57
Тука един приятел дето от много време се занимава с фитнес,ме светна и ми каза няколко неща който да пия,за да мога да кача малко мусколна маса.Редовен съм във фитнеса 2,5 години(на 18 съм),и доскоро не пиех нищо,като преди няколко месеца започнах малко протеинче ей така да пробвам.
Сега ми казаха няколко нови неща и искам да потърся мнението на по-опитните в тази работа...
Значи пича ми каза да пия креатин,глутамин и декстроза.Всеки ден без тренировка сутрин да пия глутамин.През дните когато тренирам(4 пъти в седмицата) 1 глутамин + 1 креатин + 2 декстроза.За 2 месеца би трабвало да кача някакви килограми(5-6)после ги спирам тези неща за 2 месеца,ще сваля “изпикая” около половината качени кила,а останлото ще си остане мускул.Понеже няма кой да ми обясни добре тези неща(във залата на хората не им се занимава,а и не са много тези който значт точно как и какво да се пие)затова искам вие да ми кажете какво мислите...Не вярвам да ме лъже,даже съм доста сигурен,че ще има добър ефект,но друго е да го чуе човек от няколко места :)
Мерси за отделеното време.
Добре те е ориентирал твоя приятел за добавките, но имам малко забележки:
-декстрозата я пии след трен.
-гуатамина след трен и преди лягане (в нетренировъчен само преди лягане, а не сутрин)
-креатин - 7 дни по 20г. на ден (4х5), а след това 2х5г.
-2 месеца с креатин ми се виждат множко - според мен е най-добре 6 седмици (месец и половина)
-Предложение - след трен. пий и протеин с декстрозата (ако искаш де :) )
Това е от мен ;)
А някой може ли да ми каже горе-долу колко лева струват в жълто тези добавки...Вносни мисля,че е по-добре.. а и за 6 седмици колко ще сам и нужни.. :?