Няма ефект от химията

Темата е заключена.
PS

22.11.04
19:47

Тежа 60кг и напражих следния цикъл (Втори):

седмица  бионабол ретаболил сустанон
1           4         200мг      250мг
2           6         100мг      250мг
3           8         100мг      250мг
4           6         100мг      250мг
5           4         100мг      250мг
6           3         100мг      250мг
7           2

+ всички протектори, повреме на цикала не усетих никаква сила а като маса качих 5кг като 1см от тях в ръцете.Защо ефекта е толкова минимален? Нито апетита ми се повиши нито ништо.А като се има на предвид 4е се хранех както трябва+хранителни добавки пак няма ефект.Ако някои знае за какво се полу4ава така нека се изкаже по вапроса.Предварително ви благодаря.

22.11.04
20:01

Колко очакваше да качиш?

PS

22.11.04
20:28

10кг можеби или поне сила

PS

22.11.04
20:30

але не е въпроса в качването а в това че не усештам че съм на зоб

RH

22.11.04
20:57

Ами ти да беше почнал на 50 кг абе хора не разбрахте ли че стероидите имат максимален ефект ако си тренирал поне 3-4 години сериозно без тях. ако си мислиш че ще стигнеш до 90 или 100 кг със анаболи и силата ти да се качи с поне 75 % много се лъжеш а и само се замисли дори да го направиш след толкова цикала на кво ша заприличаш. Аз съм 105 кг с 47 ръка студена и още не смея да се зобам а вие правите глупости. Ама ваша работа.

PS

22.11.04
21:20

добре ле на 1.70 височина 200 кила ли трябва да тежа за да почна със стероидите,и тренирам от 3 години

RH

22.11.04
22:03

абе ти май не искаш да разбереш какво ти казвам и това че тренираш от 3 години ако целта ти е да си 60 кг релефен добре ама ако си искал да станеш повече мисля че грешиш нещо щом още си на 60 кг.
виж сега аз не съм вземал стеройди не знам знам дали ще вземам. идеята е че колкото по-голям стаж имаш колкото повече развиеш собстевният си потенциал без химия след това ще има много по голям ефект и то от много по малки дози. Така че виж си програмата диетата режима и ако трябва ги смени нещо а пък от химията не очаквай кой знае какви резлутати щото с химията трябват и много други неща протеини много качествена храна и след това много поддържащи неща. Природата много трудно може да се излъже.

22.11.04
23:00

Psivibe проблемът ти може да е в това, че нямаш рецептори да усвоиш химията . Независимо какви и колко стероиди вземаш , ако нямаш рецептори........или пък те да са задръстени , ако не е минало достатъчно време от предния ти цикъл. :wink:

23.11.04
00:32

Много интересно твърдение.Та той,ако нямаше рецептори,нямаше да буде нито окосмен,нито да притежава каквито и да било вторични полови белези.

23.11.04
00:54

Е да, но стероидите по принцип се възприемат по различен начин от различните индивиди :) Така, че това за рецепторите има много логика.. Но както и да е..

DI

23.11.04
01:16

Ако някой знае нещо повече за тея рецептори моля да каже... защото май имам проблем с тях :) Как мога да ги подобря и тн.

23.11.04
02:55

[quote author=“DichoN5”]Ако някой знае нещо повече за тея рецептори моля да каже... защото май имам проблем с тях :) Как мога да ги подобря и тн.

Няма такива филми. Това е сходно както с други лекарства. Например на мен не ми действа Амидофена, при никакви дози и количества. Лекарите винаги са ми го изписвали, а аз винаги пия аналгин или нещо друго за сваляне на температура.
Каква поносимост, респонс от даден стероид или медикамент, както и какви рецептори имаш си е генетичен код :) Например хората които оплешевяват имат повече рецептори на DHT на скалпа... същата история с окосмяването.. и т.н. и т.н.

PS

23.11.04
11:41

Тва с рецепторите е много кофти и аз си мисля 4е не качих много заради тях тъй като са малко и до колкото знам тяхния брой не може да се увеличи по никакав начи нали ?А от предния ми цикъл беше минало 6 месеца такаче преди да започна втория рецепторите ми са били чисти.Как се ре6ава проблема с рецепторите като се увеличат дозите ли?

23.11.04
15:55

Не в никакъв случай, просто смени типът на стероида, т.е. на неговия прицип на действие. Макар, че подкрепям rhcp на 100%, но това си е твой проблем в карайна сметка...

MI

23.11.04
20:24

Моето мнение Psivibe е че си попаднал на фалшиви стероиди,защото не е нормално да не качиш поне 3 см от такива дози. :D
за напред те съветвам да прекратиш със стероидите,но това е просто моето мнение.От тук нататък ти решаваш. :)
За напредако взимаш стероиди избери  източник,който мойе да ти гарантира че препаратите му не са фалшиви. :idea:

23.11.04
21:21

Незнам братле аз мисля че стероидите не са проблема всичките са взети от аптеката не си ги е намерил на улицата а в аптеката е много малка вероятноста да попаднеш на ментак аз лично мисля че проблема е някаде във храненето или пък организма нещо да отблъска химията незнам това много специфично нешо аре жив и здрав :wink:

23.11.04
22:39

Въпроса ми към теб е следния:” По време на и след края на цикала усети ли промяна в потентността си?”

AR

23.11.04
23:28

Psivibe
чесно при такива зобове направо незнам как не си качил маса и сила.дозите са високи а и ползваш 3 стероида.та аз от цикъл където вземах максимум 500мг сустанон и 40мг бианабол (сустанона качих на 500 в 3 до 5 седмица иначе бях на 250)  направо изхвърчах.силата ми нарастна страшно а също и маса качих макар че се опитвах да не качвам много килограми.а за това което казва Skretch аз се чудех къде да се скрия когато покай мен минеше хубаво момиче по време на цикъла,а след него съшо нямах проблеми само между 3-4 седмица след цикъла ми беше малко трудно но бързо се въстанових :wink:  .сега нечувствам накаква промяна същия като преди цикъла съм в това отношение.

24.11.04
16:47

абе това 7 седмици не е ли много с 3 стероида ?!
та ти си 60кг бе?

24.11.04
19:46

Това го казвам за да видим дали се е качил тестостерона и тогава ще има насока къде да се търсят повредите. Няма ли качване на тестостерона едва ли е от храната.

PS

24.11.04
23:56

сустанона не сам го взимал от аптеката 6тот не можах да си намера а преди няколко месеца като питах из аптеките има6е навсякаде а като събрах пари да си го купа ве4е няма6е никаде и ми казваха 4е ве4е не се произвеждал, а тва за потентноста не усетих разлика нито повреме нито след.Даже си бях зел провирон и тамоксифен, като провирона изоб6то не сам го пил а само а само 1 кут. тамохифен няма и толква като видях 4е ефект няма.

Понякога след като си бия сустанона след 1 4ас на мястото където е боднат (задника) се полу4ава няква твърда цицина която 4ак след няколко дена се разсейва не е от иглите тъй като са дълги 3.5 см,тва нормално ли е ?

26.11.04
21:42

Ами Псивибе може да ти дам мойта програма по която аз тренирах... вече свършвам цикъла ...  има резултати 7 кила качих , и 3 см на ръката , но пък сега трябва да го запазя това нещо .. ще видим дали ще се получи. Аз не използвам твоите медикаменти ... ако искаш пробвай но нека да мине някъде толкоз време колкото време си зимал тези “препарати” и тогава ако искаш ще направиш и мойта програмка.

Скретч : към теб имам едно въпростче относно потентноста. Нещо не е както трябва  :oops:  ... ако можеш да ми обясниш как може да излезна от това кофти полъжение...  на мен ми казаха че от тези “препарати” не трябва да имам проблеми, но деда знам при мен явно нещо се е объркало.

Пишете на кирилица
правила за ползване на форума
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2337
Йордан Митков

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1