Въглехидрати

MO

04.03.07
19:47

Моля ви кажете ми храни с високо съдържание на въглехидрати ... (но тези храни да мога да си ги купувам готови за употреба от хранителния магазин)

04.03.07
20:21

Малко си пообъркал раздела...
А, и въпросът ти не е зададен както трябва - добре е поне да доуточниш за какви въгл става въпрос. :wink:

FI

04.03.07
21:29

[quote author=“MO0”]Моля ви кажете ми храни с високо съдържание на въглехидрати ... (но тези храни да мога да си ги купувам готови за употреба от хранителния магазин)

Черен хляб, плодове  :lol:  :lol:  :lol:. Ако са от лошите въглехидрати - баничка, кифла, вафла и всякакви други сладки неща.

06.03.07
12:47

Чоек,много не ти разбрах въпроса .Комплексните въглехидрати като готова стока можеш да си купиш само плодове .....картофите и оризът е трудно да ги намериш готови  :lol:  пък и те се нуждаят от по специален начин на приготвяне. :roll:  :roll: Те са най необходимите въглехидрати ,който трябва да използваш. А относно простите въглейидрати ....те са почти винаги в готов вид :) - Хляб ,Шоколад....

MO

06.03.07
13:56

Да наистина въпроса ми беше зададен глупаво (за което се извенявам)... Но ви благодаря за поясненията ... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1