помощ

04.03.07
17:45

здравеите , преди време пак пусках тема , но нещо нищо не стана , и въпросът ми е следния - тежа 86 кг , висок съм приблизително 182-5 , обаче поради един инцидент наскоро и почнах по цял ден в нас и само ядох нездравословно , и сега корема и г*за са ми станали не както се очаква да бъдат , принципно тренирам джудо , ходя от време на време на фитнес и в нас понякога карам велоергометъра и колело карам когато е хубаво времето.Обаче само с това не се свалят килограмите и искам да помоля които е имал подобен проблем ( вероятно които чете това е имал) да обмени малко опит и ако може примерна диета да напише (не ям сирене , кашкавал , масло и т.н.)

FI

04.03.07
21:27

[quote author=“justinmaggie”]здравеите , преди време пак пусках тема , но нещо нищо не стана , и въпросът ми е следния - тежа 86 кг , висок съм приблизително 182-5 , обаче поради един инцидент наскоро и почнах по цял ден в нас и само ядох нездравословно , и сега корема и г*за са ми станали не както се очаква да бъдат , принципно тренирам джудо , ходя от време на време на фитнес и в нас понякога карам велоергометъра и колело карам когато е хубаво времето.Обаче само с това не се свалят килограмите и искам да помоля които е имал подобен проблем ( вероятно които чете това е имал) да обмени малко опит и ако може примерна диета да напише (не ям сирене , кашкавал , масло и т.н.)

Ами примерни диети колкото искаш в форума, прочети темите по - надолу.

05.03.07
07:55

да , ама всичките са с някви *гадории* :)

AS

05.03.07
07:59

Кви гадории? Аз не съм видял диета в сайта с гадна,нездравословна или невкусна храна.

05.03.07
11:02

[quote author=“justinmaggie”]да , ама всичките са с някви *гадории* :)

Ами пробвай диета на шоколадови пастичкии, кола и тортички.

05.03.07
13:07

Това че не ядеш мазно не значи , че ще свалиш мазно.Въглехидратите за доста по важни.Прочети наисна малко темите по долу , защото наистина станаха доста на брой и подобни.

P.S. Аз имам същия проблем и сме с еднакво телосложение , но всичко си зависи от организма.

FI

05.03.07
14:38

[quote author=“justinmaggie”]да , ама всичките са с някви *гадории* :)

:?:  :?:  :?:  :?  :?  :?  :shock:  :shock:  :shock:

SI

05.03.07
17:42

[quote author=“locvs”][quote author=“justinmaggie”]да , ама всичките са с някви *гадории* :)Ами пробвай диета на шоколадови пастичкии, кола и тортички.

Гарантирам 100% успех ! Както се казва “избирай храната не по вкуса, а по съдържанието”.

06.03.07
14:08

Хаха ....красотата иска жертви!Така де в началото не е лесно да свикнеш с всичките тези лишения на любими вкусотий,които всички така безсъвестно си похапват .Но тук трябва да се запиташ кое предпочиташ повече?
Удоволствието от храната или удоволствието да се погледнеш в огледалото и всички да ти завиждат  8) !

Аз мога да ти дам съвет в случай че избереш втория вариянт
Не е казано че трябва тотално да се лишиш от всякакви сладки неща,а напротив това ще бъде голяма грешка в диетата ти !!!!!!!!!
Когато започнеш да приемаш по-малко калории организма ти естествено се опитва да наваксва и започва да изгаря по малко.И така хем ядеш по малко  и не отслабваш никак бързо.Просто така е устроен човешкия метаболизъм.Но има една малка тънкост която се използва от body Buildaritte за да излъжат организма си и  той да изгаря повече от колкото приемаш.ю
Когато започнеш диетата започваш с намален калориен прием и организма ти дава резултат но той спира до тук.За да можеш да изгаряш още и още трябва в продължение на (например 3 дни) да увеличаваш постепенно калориите
така организмът се заблуждава че диетата е приключила и започва да изгаря много калории.Когато отново се върнеш към ниският калориен режим (на 4 ден)Организма ти внезапно изгаря и малкото количество което си приела и това  води до невероятни резултати.
Това е една хитрост за по бързо намаляне на мазнинките  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1