05.03.07
16:25
Здравейте, имам нужда от съвет. На 29год. съм и от два месеца и половина ходя на фитнес /3-4 пъти седмично/. Не искам да свалям или качвам килограми, не съм променила и храненето си, или начина на живот, но за тези два месеца качих 2кг. :? Нещо определено не правя като хората!!! Дайте ми съвет!
Два килограма не са много, но ако ще продължава така, по-добре да спра с тренировките.
Още съм боса на тема фитнес, но възможно ли е тези малко или много формирани мускули да тежат? Не ми се смейте .... дрехите си ми стават. Къде да са тези два килограма?
На лице е физическо натоварване. Това означава, че си качила мускулна маса и си свалила мазнинки (щом обиколките не са нарастнали). Мускулите тежат повече от мазнините при един и същ обем. И така няма да продължава. Ако качваш ще е много бавно. И защо да спираш? Да не би да ти пише на челото колко тежиш?
Благодаря ти! Това, че няма да качвам, поне не с тези темпове е окуражаващо. Не са ми необходими килограми, а само оформяне на тялото, тъй че продължавам със същите темпове.
не гледай кантара, ами дрехите, сантиметрите и огледалото!
най-вероятно е станало каквото предполага locvs
05.03.07
22:55
Благодаря ти! Това, че няма да качвам, поне не с тези темпове е окуражаващо. Не са ми необходими килограми, а само оформяне на тялото, тъй че продължавам със същите темпове.
От кантара няма смисъл. Важното е как изглеждаш.