05.03.07
17:56
http://saketo.dir.bg/_wm/library/item.php?did=9859&df=8&dflid=3
Все по често започнах да се натъквам на подобен вид статии и за това ми беше интересно да чуя вашето мнение по въпроса.
05.03.07
18:42
Докато четях статията се замислих дали наистина нещата стоят по този начин.Обаче като прочетох накрая,че най-добри били продуктите на Вижън и ми стана ясно.Компанията си прави реклама!Мн ясно,че ще атакува слабите места на конкуренцията!Може би не е добре да се приемат МНОГО изкуствени антиоксиданти,но една таблетка от типа на Центрум(в смисъл доста слаба) едва ли ще навреди.
Ами съгласен съм с това че големите фирми производители на синтетични витамини, минерали и като цяло различни хранителни добавки са именно, точно тези които спонсорират медицинските изследвания върху тези продукти. Затова мисля че когато се открият вредни странични действия те в повечето случаи се премълчават срещу съответната сума за нови изследвания или се публикуват в определени медицински сайтове, списания, върху които широката общественост няма поглед или достъп и така напрактика пак остават скрити.
Иначе конкретно по темата не мога да изкажа категорично мнение дали синтетичните витамини заместват напълно естествените или на против са по-скоро вредни, но мисля че всички съфоромци ще се съгласят че няма нищо по-ценно от качествената естетвена храна, така че който има възможност да я консумира не са му нужни никакви синтетични продукти.