Добро ли е това НВД ?

05.03.07
19:14

Здравеите всички. Доста четох форума и статиите в саита и си изготвих НВД но искам вашето мнение и критики.Аз сам на 17г висок сам 169см и теглото ми е 76кг.Ходя на фитнес 4 пъти в седмицата.Моля да ми кажете каде греша и да ме посаветвате как да си оправя грешките.

07:30 Скачане на въже и коремни преси
09:30 50гр овесени ядки и 1 кофичка кисело мляко
12:00 4 яйца и 100гр сирене
15:00 1 кофичка кисело мляко и 1 ябълка
18:00 100гр бадеми
19:30 тренировка като преди и след фитнеса взимам амино киселини
21:30 пилешко месо и салата

Също искам да ви попитам скачането на важе и коремните преси всеки ден ли да ги правя?

05.03.07
20:00

Млако месо, малко храна.

05.03.07
22:21

[quote author=“KaLiGuLa”]Здравеите всички. Доста четох форума и статиите в саита и си изготвих НВД но искам вашето мнение и критики.Аз сам на 17г висок сам 169см и теглото ми е 76кг.Ходя на фитнес 4 пъти в седмицата.Моля да ми кажете каде греша и да ме посаветвате как да си оправя грешките.

07:30 Скачане на въже и коремни преси - Хитро е като кардио
09:30 50гр овесени ядки и 1 кофичка кисело мляко- По-добре сложи 100г овес, без мляко. Ако ти е гнусен яж до с някоя и друга стафида.
12:00 4 яйца и 100гр сирене - Прекалено много протеин на 1 ядене По добре прави малко картофи + яйцата + салата. В следващото вкарай сиренето.
15:00 1 кофичка кисело мляко и 1 ябълка
18:00 100гр бадеми - малко тежичко ми се струва... вече чука на кето диета твоето
19:30 тренировка като преди и след фитнеса взимам амино киселини - взимай ги с много вода, че да намалиш вероятността да ти направят поблем на стомаха
21:30 пилешко месо и салата - може и риба с малко бавен въглехидрат

Също искам да ви попитам скачането на важе и коремните преси всеки ден ли да ги правя?

Обледай си пак грамажите на протеин/въгл и мазнини струва ми се че недохранваш.

Трабва много даварираш храната за да е пълноценно храненето. Помисли за витамини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1