05.03.07
21:34
отдели съм 50 лева за протеин та.. искам да питам кое е най-доброто за тези пари.Искам некав за след тренировка.
За след тренирвока попринцип са гейнърите - те са около 60-70лв. за около 2.5-3.5кг.
Ако имаш добър прием на въглехидрати след трен (мед, банани и тн.), бих ти препоръчал да си вземеш само протеин - Optimum 100% Whey Gold Standart - 58лв. за 908г.
Честно казано ти препоръчвам 100% Whey Power Food на , нищо че е български, за 42 лева и е супер :wink:
[quote author=“Go6kU”]ти препоръчвам 100% Whey Power Food , нищо че е български, за 42 лева и е супер :wink:
Сега ни обясни на какви основания твърдиш, че е супер ;)
[quote author=“Go6kU”]Честно казано ти препоръчвам 100% Whey Power Food на , нищо че е български, за 42 лева и е супер :wink:
Абе човек как можеш да препоръчваш БГ протеин и то за 42 лева? Извади още 8 лева и си вземи на NOW Foods 2 lb Whey protein isolate - или примерно на оптимума 100% Whey - пак е 57 лева.
05.03.07
22:11
[quote author=“kao”][quote author=“Go6kU”]Честно казано ти препоръчвам 100% Whey Power Food на , нищо че е български, за 42 лева и е супер :wink:
Абе човек как можеш да препоръчваш БГ протеин и то за 42 лева? Извади още 8 лева и си вземи на NOW Foods 2 lb Whey protein isolate - или примерно на оптимума 100% Whey - пак е 57 лева.
100% съгласен с тебе! Недей да препоръчваш БГ издънките... послушай пича и си вземи Оптимум 100% Whey чувал съм доста добри отзиви :P
Добре, знам че разбирате повече от мен и не го оспорвам, но първо от Пауър Фууд има добри отзиви, а и просто той иска да даде до 50 лева. Говорил съм с много хора, които са взимали какво ли не в моята зала и повечето от тях в момента го зимат тоя протеин. И аз съм за Американски добавки, но като няма пари, трябва да избираме най-доброто за наличните, нали? Айде по-здрави и няма повече да споря, въпреки че ако ми се пишеше бих ви дал още доводи. Не рекламирам никой и не ме интересува дали ще ме послуша човека или не, но няма смисъл от излишни пари ако този протеин действа като Американските. Нещо, което не е доказано, но не е и изключено :D
Именно при 7-8 лева разлика не си заслужава да взема протеини с недоказан произход. Ако пауър фууд беше 20 лева килото ок има разлика - ама в случая да не си и помисля за БГ протеин!
Точно това, че не са много ефтини ме кара да си мисля, че не са и толкова лоши :roll: А и като гледаш колко струват Американските в Америка, в сайтовете са по 13-15$, значи и те не са много скъпи, как ще докажеш че имат осезаем ефект :?: Най-скъпото не винаги е най-доброто :idea:
Ами пил съм едни пил съм другите - и виждам разликата. Ти си този, който трябва да доказва... повече от ясна е разликата между БГ и УС добавки - особено пък протеини...
Драги “американци”, успокойте се! Преувеличавате пауъра на американските протеини (което в крайна сметка е само хранителна добавка) и е тъпо да се ръсят дебелите банкноти за тях! Но всеки си има собствени убеждения. Понякога нали знаете, че внушението лекува (особено баба ми, лека й пръст). Като направиш една “българска” комбинация от български аминокиселини, ВСАА и протеин може да издухаш американския, който ще струва колкото 3-те заедно.
[quote author=“MOHCTAPA”]Драги “американци”, успокойте се! Преувеличавате пауъра на американските протеини (което в крайна сметка е само хранителна добавка) и е тъпо да се ръсят дебелите банкноти за тях! Но всеки си има собствени убеждения. Понякога нали знаете, че внушението лекува (особено баба ми, лека й пръст). Като направиш една “българска” комбинация от български аминокиселини, ВСАА и протеин може да издухаш американския, който ще струва колкото 3-те заедно.
Всеки си пие к’вото го кефи и за каквото има пари ;) ние българите сме много наивни хора, но както и да е... ти кои американски протеини си пил та имаш база за сравнение?
06.03.07
00:40
Според мен 60 лева за няма и кило протеин което свъшва за 2 седмици просто си е пилеене на пари :wink: Не казвам че българските продукти са хубави :!: особенно Nutrim ги правят от клечки за зъби и тоалетна хартия протеините :wink: :lol: Ама има други много добри решения като качество / цена :wink: Просто вие копувате ( не казвам всички но много хора ) не продукта а лъскавата опаковка и като прочетат тези хора представки в заглавието на продукта от сорта на Mega, Giga, Hiper, eXtreem и полудяват и си мислят че това ще ге направи яки :lol: Не ме разбирайте погрешно US продуктите наистина са много качествени повечето там bb е мулти милионна индуктрия, но просто цените им не си заслужават за същата сума могат да се намерят продукти с същото качество но в много по голямо количество :wink: Давам пример пил съм преди ON MLO Sintec Nutrition Universal а сега съм на една чешка фирма Megabolid и съм много по доволен защото суроватъчния протеин за след тренировка ми е 23 лева килото :wink: за 69 лева взимам 3 кила с същото качество но в семпла опаковка. Фирмата не е пръснала милиони за реклама и да си ги избива в цените на продуктите :wink: а пък и ефекта ми е по добър защото при тазе цена мога да пия повече протеин и резултатите са по добри :wink: Ако сте новак няма срамно да се подлъжете по лъскава опаковка но ако сте серизен спортист който има високи цели трябва вече да сте минали този “лъскав” период и да гоните резултатите :wink:
Тия Megabolid от къде ги взимаш?А иначе http://nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=23117 с доставка е 100% под 50 лева,при мен идва 45 :wink: