да видим какво мислите вие ...

FR

27.02.07
19:53

значи доста работи съм прочел и мисля че това е добре но някой ме подкрепят други пък викат че няма нужда та ето какво е : пиете си вие или който и да било протеинче и креатин и др няколко месеца и поне аз мисля и го права спирам да пия каквото и да било за известно време тай като организмът (нз де го четох точно в кое списание) щял да привикне да поема количеството протеин креатин и др. изкуствено .... според вас добре ли е да се прави “профилактика” и на колко време

Без да ми се обиждаш, но нищо ново не си открил. За всички суплементи е задължително да се прави спиране. Протеина може да го изключа малко от тая категория, но аз и от него бих правил ако пиех.

FR

27.02.07
20:09

аз не казвам че сам открил или незнам си какво ами искам да споделите мнения... и опит

27.02.07
20:20

Според мен също е почти задължително. Иначе се получава една психическа зависимост... В смисал, като спреш определени суплементи, може да ти спадне тонуса, мускулен, което ще се отрази на психиката ти... И тъй като никой не иска да се чувства по-зле...

Абстиненцията не е чак толкова фрапантна, но все пак си я има според мен.

27.02.07
21:48

[quote author=“fr33wajlk3r”]значи доста работи съм прочел и мисля че това е добре но някой ме подкрепят други пък викат че няма нужда та ето какво е : пиете си вие или който и да било протеинче и креатин и др няколко месеца и поне аз мисля и го права спирам да пия каквото и да било за известно време тай като организмът (нз де го четох точно в кое списание) щял да привикне да поема количеството протеин креатин и др. изкуствено .... според вас добре ли е да се прави “профилактика” и на колко време

:arrow: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=104052&highlight=%EF%F0%EE%F4%E8%EB%E0%EA%F2%E8%EA%E0#104052
П.С. Явно това тук си го пропуснал :lol:  :lol:  :lol:

28.02.07
13:45

задължително,поне 20 дена пауза, само протеинчето си го взимам всеки ден

28.02.07
13:56

И от протеина на прах трябва да има почивка.

28.02.07
14:30

[quote author=“emzo”]И от протеина на прах трябва да има почивка.

и каква е алтернативата след тренировка?

[quote author=“a8n”][quote author=“emzo”]И от протеина на прах трябва да има почивка.

и каква е алтернативата след тренировка?

Яйца с извара (бърз и бавен протеин).

И аз съм за профилактика. Някой добавки нямат нужда, но аз лично съм на мнение, че от време на време трябва да се почива.

28.02.07
14:47

:twisted:

28.02.07
16:27

Профилактика трябва да има - въобще от всичко - от протеин, от др. добавки, та даже и от тренировките. Много е полезно организма да си почине седмица-две веднъж на 3-4 месеца. Просто след почивката влизаш като нов човек в залата и то по-добър!!!!

ZO

05.03.07
18:46

Точно протеина едва ли би навредил на здравето,та ако ще и с години да го пиеш.Има обаче друго-има смисъл да се пият суплементите на цикли за да реагира по-силно организма на тях.А за креатина задължително се правят цикли-той вече може да бъде дори опасен ако се пие непрекъснато.

05.03.07
19:13

аз също мисле че трябва да има профилактика,независимо какво се взема  8)

05.03.07
21:45

Липсата на зелени гущери налага временно спиране на протеините и останалите добавки - достатъчна причина  :mrgreen:

05.03.07
22:31

Аз съм за профилактика.Даже смятам,че е задължителна :wink:

07.03.07
23:57

To и при иединит и при пийнито е тъй бе братле ;) Макар, че за доста добавки е задълже...

Например за креатина след 35 ден тряя да си спрял :) и т.н. И за протеини и за всякакви други хранителни добавки :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1