05.03.07
22:03
Здравейте на всички. Взех си млечен протеин на биогейм ( както съм написал в заглавието ) и искам да попитам добър ли е? Също така ще съм СТРАШНО благодарен на всеки, който ми предложи начин за приемане - аз пробвах както е указано с вода, но ми беше ужасно гадно на вкус даже щях да повърна... Има ли друг вариант?
С мляко. А друг вариант, която е препоръчителен е повече да не си зимаш Биогейм :idea:
05.03.07
22:39
Ще ми обясниш ли защо не е добър и какъв да си взема :?:
05.03.07
22:40
Ще ми обясниш ли защо не е добър и какъв да си взема :?:
Защото не се знае колко ясен е произхода му.
05.03.07
22:47
Само се чудя, ако някой път се окаже, че продуктите на Биогейм са били на ниво, а ние купуваме скъпи продукти от Америка.
Тогава ко прайм ?
Не си налагайте мнението, нека човека сам прецени.
Аз също предпочитам американски, но именно, защото и аз се водя от думите на другите. :wink:
Средния вариант като цена предполагам и като качество между българските и американските протеини са немските
05.03.07
22:51
[quote author=“CSKA_FoReVeR”]Само се чудя, ако някой път се окаже, че продуктите на Биогейм са били на ниво, а ние купуваме скъпи продукти от Америка.
Тогава ко прайм ?
Не си налагайте мнението, нека човека сам прецени.
Аз също предпочитам американски, но именно, защото и аз се водя от думите на другите. :wink:
Аз лично рядко пиша без да съм взимал нещо. Пил съм и Biogame и JC. Просто не мога да кажа на черното бяло. Дано верно след време са на ниво и да си даваме парите поне за български неща, но за момента не бих го направил.
Биогейм са си екстра. Аз пия на JC суроватъчния преди и след тренировка, а следобед цокам супермас на биогейм и се чувствам отлично. По-рано съм бил изцяло на протеин на биогейм и пак бях доволен (факт е, че суроватката на JC наитина си я бива!!!).
[quote author=“MOHCTAPA”]Биогейм са си екстра. Аз пия на JC суроватъчния преди и след тренировка, а следобед цокам супермас на биогейм и се чувствам отлично. По-рано съм бил изцяло на протеин на биогейм и пак бях доволен (факт е, че суроватката на JC наитина си я бива!!!).
Американски пил ли си че да имаш база за сравнение?
05.03.07
23:17
Хахахаах ееее се пак си прав.Кое си е така си е така.Неуспорим ФАКТ си е че суроватката на JK от която аз повръщах си е наистина класов протеин...мисля че трябва да станеш диетолог или нещо от сорта-разбираш ги нещата определено!
НЕ си зимай биогейм протеин специално, пил съм такъв, нямаше ефект. Просто пари на вятъра.
На -=ExErCiSe=-:
Значи, пил си го както е указано на опаковката, щял си да повърнеш и искаш “да ти обясним” защо не е добър? :lol:
06.03.07
21:49
Пил съм суроватка на Биогейм, л-карнитин, доволен съм! Дори консистенцията е на ниво. Знам за техният глутамин че се изнася за Сърбия и Швеция ако не се лъжа..Може и без оптимум :roll:
06.03.07
21:51
[quote author=“Louie”]На -=ExErCiSe=-:
Значи, пил си го както е указано на опаковката, щял си да повърнеш и искаш “да ти обясним” защо не е добър? :lol:
Не, не. Попитах, дали знаете начин на приемане освен чрез показания чрез вода, и понеже някъде четох, че не е от най-добрите да ми кажете защо. Това имах впредвид
Много м ие забавно като кажете че няма ефект от някой протейн. А като има ефект какво става? Растете за часове ли? Нищо уникално не можв да с е постигне сам ос един протейн. Много помага ама видимя ефект е минимален. Все едно да изядеш няколко пържоли и да качиш 5 кг чист мускул.
09.03.07
15:43
Току що пробвах нов варинат на приемане: в чаша 300 мл сипах прясно мляко. Леко го сгрях, след 2-3 минути сложих дозата от 3 лъжички по 10 грама протеин. Разбърках хубаво. И най-накрая добавих 3 чаени лъжички мед. Страхотно е. Просто е невероятно. Има много добър вкус.
09.03.07
21:24
След цяла опаковка все трябва да има резултат, не мислиш ли ;) БИОГЕЙМ = боклук засега. Имам база за сравнение. Иначе след като си го купил със здраве да си го пиеш, но препоръчвам да се преориентираш.