05.03.07
20:16
Искам да зема някаква добавака но незнам коя? Искам да ми кажете некоя ефекна добавка за сваляне на мазнини и качване на чиста мускулна маса (исклучвам креатина, зимал съм го и не ми понася). Знам че най важното е хранителната програма, имам но исакм и да зема нещо за потсилване. Целта ми е да се издуя малко и да направя релефче :) Ходя на фитнес от 1г горе доло :) Моля помогнете ;)
Ако ходиш от 1 година май трябва да знаеш че добавка с която хем да сваляш мазно хем да качваш мускул няма . Или качваш или сваляш . Та какво искаш да правиш ?
ха , това ми звучи като за станабол или тъй наречените стромби :). Първо си реши кое ти е по-наложително - да чистиш или да качваш. Започни с едното , когато си доволен от резултата , почни другото.
[quote author=“GH0$T”]Ако ходиш от 1 година май трябва да знаеш че добавка с която хем да сваляш мазно хем да качваш мускул няма . Или качваш или сваляш . Та какво искаш да правиш ?
Дам много добре знам :) Но аз да се осведомя :P Казаха ми че от Глутамина се качва добре и ще го комбинирам с аминокиселини или да си зема протейн?
Значи искаш да качваш?
Ми тогава ти препоръчвам креатин , но кажи от кой ти става кофти?
Най ефектни са кре-алкалина или креатин етил естера, като добавка към тях може да прибавиш амино киселини и такива със разклонена верига както и протеин . Глутамина също е хубав избор . Абе комбинаций много!
Основа си остава яденето, тренировката и спането :lol: .
[quote author=“GH0$T”]Значи искаш да качваш?
Ми тогава ти препоръчвам креатин , но кажи от кой ти става кофти?
Най ефектни са кре-алкалина или креатин етил естера, като добавка към тях може да прибавиш амино киселини и такива със разклонена верига както и протеин . Глутамина също е хубав избор . Абе комбинаций много!
Основа си остава яденето, тренировката и спането :lol: .
начи в сайта пише че ако ти става гадно и постояно те боли корема и имаш диария трябва да спреш креатина точно тия странични ефекти иамх и го спрях още на 3тия ден :)
П.С. ще може ли да прочета некаде за глутамина :)
Глутамин :arrow: http://www.bb-team.org/stuff/000491.php
Предполагам си ползвал Креатин Монохидрат , нали?
Аз ти предлагам да пробваш другите в-ве креатин (най вече Кре-Алкалин и Креатин Етил Естер ) защото са по нови и се води че имат по добра усвояемост и не задържат вода , пък и ги има на капсули което си е голям + за тебе , препоръчвам ти да ги изпробваш ;) .
[quote author=“GH0$T”]Глутамин :arrow: http://www.bb-team.org/stuff/000491.php
Предполагам си ползвал Креатин Монохидрат , нали?
Аз ти предлагам да пробваш другите в-ве креатин (най вече Кре-Алкалин и Креатин Етил Естер ) защото са по нови и се води че имат по добра усвояемост и не задържат вода , пък и ги има на капсули което си е голям + за тебе , препоръчвам ти да ги изпробваш ;) .
Точно този креатин ползвах :cry: От каде мога да си намеря такива дето викаш ти и от какво се получават тия странични ефекти :)
07.03.07
23:47
Universal Animal Cuts e твоят продукт :)