Препорачайте ме нещо да зема

05.03.07
20:16

Искам да зема някаква добавака но незнам коя? Искам да ми кажете некоя ефекна добавка за сваляне на мазнини и качване на чиста мускулна маса (исклучвам креатина, зимал съм го и не ми понася). Знам че най важното е хранителната програма, имам но исакм и да зема нещо за потсилване. Целта ми е да се издуя малко и да направя релефче :) Ходя на фитнес от 1г горе доло :) Моля помогнете ;)

05.03.07
20:33

Ако ходиш от 1 година май трябва да знаеш че добавка с която хем да сваляш мазно хем да качваш мускул няма . Или качваш или сваляш . Та какво искаш да правиш ?

05.03.07
20:43

[quote author=“Mcrady”]Искам да зема някаква добавака но незнам коя? Искам да ми кажете некоя ефекна добавка за сваляне на мазнини и качване на чиста мускулна маса . Целта ми е да се издуя малко и да направя релефче :) Ходя на фитнес от 1г горе доло :) Моля помогнете ;)

ха , това ми звучи като за станабол или тъй наречените стромби :). Първо си реши кое ти е по-наложително - да чистиш или да качваш. Започни с едното , когато си доволен от резултата , почни другото.

05.03.07
22:53

[quote author=“GH0$T”]Ако ходиш от 1 година май трябва да знаеш че добавка с която хем да сваляш мазно хем да качваш мускул няма . Или качваш или сваляш . Та какво искаш да правиш ?

Дам много добре знам :) Но аз да се осведомя  :P Казаха ми че от Глутамина се качва добре и ще го комбинирам с аминокиселини или да си зема протейн?

05.03.07
23:43

Значи искаш да качваш?
Ми тогава ти препоръчвам креатин , но кажи от кой ти става кофти?
Най ефектни са кре-алкалина или креатин етил естера, като добавка към тях може да прибавиш амино киселини и такива със разклонена верига както и протеин . Глутамина също е хубав избор . Абе комбинаций много!
Основа си остава яденето, тренировката и спането  :lol:  .

06.03.07
00:28

[quote author=“GH0$T”]Значи искаш да качваш?
Ми тогава ти препоръчвам креатин , но кажи от кой ти става кофти?
Най ефектни са кре-алкалина или креатин етил естера, като добавка към тях може да прибавиш амино киселини и такива със разклонена верига както и протеин . Глутамина също е хубав избор . Абе комбинаций много!
Основа си остава яденето, тренировката и спането  :lol:  .

начи в сайта пише че ако ти става гадно и постояно те боли корема и имаш диария трябва да спреш креатина точно тия странични ефекти иамх и го спрях още на 3тия ден :)
П.С. ще може ли да прочета некаде за глутамина :)

06.03.07
08:40

Глутамин  :arrow:  http://www.bb-team.org/stuff/000491.php

Предполагам си ползвал Креатин Монохидрат , нали?
Аз ти предлагам да пробваш другите в-ве креатин (най вече Кре-Алкалин и Креатин Етил Естер ) защото са по нови и се води че имат по добра усвояемост и не задържат вода , пък и ги има на капсули което си е голям + за тебе , препоръчвам ти да ги изпробваш ;) .

07.03.07
22:07

[quote author=“GH0$T”]Глутамин  :arrow:  http://www.bb-team.org/stuff/000491.php

Предполагам си ползвал Креатин Монохидрат , нали?
Аз ти предлагам да пробваш другите в-ве креатин (най вече Кре-Алкалин и Креатин Етил Естер ) защото са по нови и се води че имат по добра усвояемост и не задържат вода , пък и ги има на капсули което си е голям + за тебе , препоръчвам ти да ги изпробваш ;) .

Точно този креатин ползвах :cry: От каде мога да си намеря такива дето викаш ти и от какво се получават тия странични ефекти :)

07.03.07
23:47

Universal Animal Cuts e твоят продукт :)

09.03.07
23:03

А какво ще кажете за сурватачен протейн и глутабилд

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1