витамини ПМС

KN

05.03.07
16:04

Здравейте, отдавна не съм се появявала в форума и мн се радвам пак да съм тук.

Въпроса ми е следния >

Имам тежък ПМС. Преди цикъла освен кисело настроение имам и проблем със апетита. Ям като за световно и всичко каквото виждам почти. Което си личи по мое дупе хихи.

Срещала съм информация, че ПМС при жените се дължи на хормони които се объркват точно в този период, и със приемането на опередени витамини въпроса може да е решен.
Виждала съм и такива добавки на сайтове на различни спортни храни и добавки, но в щатите.

Може ли някой да ми посъветва някакъв препарат, или номер с който се спасява в този период, ако имате такъв :)

грацие!

05.03.07
16:26

Честно казано и аз съм като вълк в тези моменти, но каквито и витамини да съм пила, не съм видяла резултати. Може би  една консултация с гинеколог е добра алтернатива. Пустите ни хормони - за всичко са виновни :twisted:

ВН

05.03.07
17:39

Здрасти kny!

Ориентирай се към:
- калциев хелат/цитрат (1500 мг/ден)
- магнезии (1000 мг/ден)
- Вит. Д3 (според указанията на опаковката)
- Гамааминомаслена киселина (750 мг/ден)
- Хром пиколинат (200 мкг/ден)
- В-комплекс
- Витамин Е 400-800 ИЕ/ден
- стандартни женски мултивитамини (1 табл/ден)

В краен слуачай:
Посъветвай се с личния си лекар и със специалист гинеоколог за възможно взимане на прохормони (ДХЕА, 7-кето-ДХЕА, Прегненолон).

FI

05.03.07
22:59

[quote author=“Vladimir.Nedkov”]Здрасти kny!

Ориентирай се към:
- калциев хелат/цитрат (1500 мг/ден)
- магнезии (1000 мг/ден)
- Вит. Д3 (според указанията на опаковката)
- Гамааминомаслена киселина (750 мг/ден)
- Хром пиколинат (200 мкг/ден)
- В-комплекс
- Витамин Е 400-800 ИЕ/ден
- стандартни женски мултивитамини (1 табл/ден)

В краен слуачай:
Посъветвай се с личния си лекар и със специалист гинеоколог за възможно взимане на прохормони (ДХЕА, 7-кето-ДХЕА, Прегненолон).

И при мен е така, не сте сами! :oops:  Направо ламята спаска ставам като наближи...

Vladimir.Nedkov мерси за съвета, трябва да видя дали в Опти Уомен ги има тези съставки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1