04.03.07
23:13
Здравейте, удачно ли е за качване на ММ, някой пробал ли го е? Аз съм 170/70
Аз съм против гейнърите. Според мен е по-добре само съроватка д аси пиеш. Няма смисъл да даваш пари за гейнър. просто се храни добре, а суроватката ще ти е като бонус към храната :).
05.03.07
11:10
Въглехидрати + белтъчини
Удачно е определено.
Аз взимам суроватка + гейнър. Комбинацията е задоволителна. Целта ми не е да качвам или да се помпам яко, защото теглото ми е 105кг. и на този етап съм доволен от себе си. Мисълта ми е, че ако нямаш много време за хапване гейнърът е перфектен като заместител на следобедното хапване да речем (заради въглехидратите). В ден когато тренирам преди тренировка пия 20гр. суроватъчен и след тренировка - 30гр. суроватъчен. Следобедните часове пия 40-50гр. мас гейнър. В нетрениоровъчен ден пия 3 пъти гейнър, защото храненията не успявам да ги докарам до 6 (така гейнърът замества).
Вземи си сурватката , вземи си и 2 кила декстроза ( глюкоза на прах ) - 3-4лв максумум и с останалите пари си вземи 300 грама креатин и ще пръснеш :idea:
06.03.07
00:29
На този ръст и килограми дълбоко се съмнявам, че имаш нужда от гейнер. Даже се съмнявам, че имаш повече нужда да изчистиш и поддържаш това тегло на по-нисък процент мазнини.
[quote author=“Sportex”]На този ръст и килограми дълбоко се съмнявам, че имаш нужда от гейнер. Даже се съмнявам, че имаш повече нужда да изчистиш и поддържаш това тегло на по-нисък процент мазнини.
Ми грешката е моя, объркал съм цифрите 180/70 съм и искам да кача до към 80 поне