Прием на Л-Карнетин два пъти дневно преди тренировка/кардио?

26.02.07
17:17

Пия Л-карнетин от миналата седмица( по 1гр. сутрин и 1 гр вечер). От днес реших да вдигна дозата на 3 грама дневно. Пих 3 таблетки преди кардиото сутринта, дали е разумно да пия още 3 в 19 часа, като след 30 минути смятам да поритам? Така вечерната доза ще е изместена с няколко часа.Пишете,много ме интересува!

2 грама преди тренировка
2 грама преди лягане

ГП

04.03.07
14:53

[quote author=“Jorku”]2 грама преди тренировка
2 грама преди лягане

bate ne sa li mnogo 4 grama na den ?

Не.

ГП

06.03.07
00:03

[quote author=“Jorku”]Не.

е че искаш да кажеш че аз като сьм 105 кила и 2 грама нямат смисьл ???

06.03.07
02:05

Да се включа пак по моята тема. Вече 2 седмици взимам Л-Карнитин, правя някакъв мой вариант на НВД(много извара,кисело мляко, пилешко и риба, зеленчуци и по някой плод),ходя на фитнес със сериозно кардио 4 пъти седмично, и още поритвам поне 3 пъти седмично.През първата,докъм средата на втората седмица свалих около 6 кг(пиех Биогейм). Оттогава,вече 5-6 дни не мърдам, дори съм върнал едно-две кила нагоре! Иначе съм в много добра форма, тонусът и кондицията ми постоянно се подобряват,рамената,гърдите и краката доста се понапомаха,въпреки че правя малко и леки упражнения. Досега не си правех труда да смятам калории, хапвах по около 4-5 пъти на ден правилна храна, след 17ч. само чай и вода. Единственото ми прегрешение може би е,че консумирам доста праз, а той видях съдържал много въглехидрати, а и хапвам по някоя кисела ябълка/грейпфрут преди обед. Във всеки случай приемам много малко въглехидрати,под 1г/1кг лично тегло. Освен това пия доста  вода и 3 пъти дневно чай(зелен) . Не вярвам да съм вдигнал толкова мускулна маса, и това да компенсира загубата намазнини в теглото. Има ли някой идея за какво иде реч, искам да смъкна още около 6 кг за месец(в момента съм около 101). От днес започнах да пия Л-Карнитин на Юнивърсъл, и се замислям,дали да не увелича дозата на 3 гр. дневно. Ако някой може да каже какво да направя,за да продължа в правилната посока, моля!

ИВ

06.03.07
09:18

3 грама преди трен и 3 грама преди сън и си готов, аз така правя.

06.03.07
09:43

[quote author=“Nosferatu”]3 грама преди трен и 3 грама преди сън и си готов, аз така правя.

На мен ми се струва доста зверска доза това. Чували ли сте за алергични реакции при прием на карнетин? На ми се появи лек обрив ,може ли да е от карнетина?

ИВ

06.03.07
10:30

[quote author=”Гонзо”][quote author=“Nosferatu”]3 грама преди трен и 3 грама преди сън и си готов, аз така правя.

На мен ми се струва доста зверска доза това. Чували ли сте за алергични реакции при прием на карнетин? На ми се появи лек обрив ,може ли да е от карнетина?

Не е зверска споко, така го пия от месец.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1