06.03.07
16:26
Искам да хвърлите един поглед над моето “произведение” и да ми кажете,
ако според вас трябва да се направят някакви корекции. Мисля от Понеделник да почна да спазвам НВД-то
Аз съм на 17 години, 90 кг, около 1.80м висок. Суплементите, които ще ползвам са: Ultra Burner 2 на Weider,
BCAA на Weider, L-carnitine на Weider, и протеин Whey Supreme на Ultimate Nutrition (a като свърши евентуално Pure Whey Pro
или WPI на Нутрим, тъй като финансите са ограничени, пък и искам да наблегна на количеството)
Естествено няма да взимам всичко наведнъж, ами първо най-вероятно ще започна с бърнъра
Закуска в 06:30ч
100 гр овесени ядки с мляко и лъжица мед
6 белтъка 2 жълтъка
Мултивитамини на O-zone
Втора закуска към 10ч (тук вие може да помогнете)
500 мл айрян + банан или да пия протеин ?
Обяд към 2ч
150 гр Пилешко
Салата (или зеле и моркови или краставици и домати)
Вечеря към 5:30-6ч (това е преди тренировката)
150 гр Пилешко
Салата
BCAA веднага преди трен.
След тренировка: BCAA + 3 хапа Ultra Burner. 30-40 мин след това 1 доза протеин
Последно ядене към 21-22ч
4 белтъка с 100гр пуешко пушено филе
================================================
Не съм я изчислявал ама мисля, че има доволно белтък. Може даже и още някой шейк да вкарам
Вода ще пия към 6-7 литра между храненията.
Тук имам малко глупав въпрос за приготвянето на храната: проблемно ли е ако пържа в съвсем малко зехтин на тефлонов тиган (белтъците и пилешките пържоли) ?
Относно тренировката:
Ще тренирам 4 пъти седмично: 2 дена тренировка 1 ден почивка като всяка седмица повтарям последователно в Петък едната тренировка
И преди съм тренирал така, но тогава бях начинаещ. Дали ще претренирам като правя 3тата седмицца 2 дена последователно едни и същи групи, но с различни упражнения?
Пон:Гърди, Бицепс
Вторник:Крака, Рамо
Четвъртък:Гръб, Трицепс
Петък:Гърди, Бицепс (2рата седмица Крака,Рамо 3тата Гръб, Трицепс и после цикъла се завърта пак)
Кардио след всяка тренировка, корем в Пон Сряда и Петък
Толкова от мен ако се сетя още нещо ще пиша ;)
За тефлона няма проблем. Препоръчвам ти да използваш капак, така тяма толкова окисление и е ‘по-здравословно’ .
Освен това, може да си готвиш месо предимно с варене и когато е почти готово, само леко препичаш с капак и ... примерно малко лук в тиган. :D
[quote author=“kokie”]Втора закуска към 10ч (тук вие може да помогнете)
500 мл айрян + банан или да пия протеин ?
ядки - орехи, бадеми, тик семе, кашу....
Burner-a преди тренировка.
Не забравяй ВВД
Това с двата дни последователно едни и същи гр не ми допада особено
И един съвет - добре е все пак да изчислиш хр стойности на продуктите, които консумираш.