06.03.07
21:11
1 Закуска 9:00 - Кисело Млеко 2 % X Един плод ( ябълка , греифут )
2 Обяд 14:00 - Извара ОБесмаслена (100 x 200) грама X Kашкавал (50-100) грама
3 Вечеря 18:00 3 Яица X Кашкавал 50-100 грама
Наистина е глад това ! Целта ти е да забързаш метаболизма, е няма как да стане с гладуване и само 3 хранения дневно.
06.03.07
22:16
Поне 5 хранения през равни интервали. Равно разпределен белтък. Без карбс след 18 часа. Стабилна закуска. Никакви прости въглехидрати. Много вода и сън. Кардио. Достатъчно качествен белтък и гледай вредните мазнини да са рядкост. Почни с -500 ккал от нужните ти за деня, като ги намалявай допълнително постепенно. Всеки 5-ти ден да ти е високовъглехидратен като задължително включиш прости въглехидрати, но в по-малки количества.
06.03.07
22:43
[quote author=“BilLaBONG”]1 Закуска 9:00 - Кисело Млеко 2 % X Един плод ( ябълка , греифут )
2 Обяд 14:00 - Извара ОБесмаслена (100 x 200) грама X Kашкавал (50-100) грама
3 Вечеря 18:00 3 Яица X Кашкавал 50-100 грама
:shock: :shock: :shock:
Ти на това ядене ли му викаш?
Братле хората бяха прекалено изчерпателни, няма какво да добавя.
Дай още данни за себе си.
Добре да кажеме , че съм спрял всички тестени продукти , мазните работи , сладкото . Наблягам на киселото млеко о.5 % , изварата ( обесмаслена ) , плодове ( греифрут и ябълки ), пилешко , яица . Това достатъчно ли е смисал да не спразвам точна диета ами просто да е ограничавам количеството храна ? Ще постигна ли ефект с опорити кардио и силови тренировки ? мисла, че това е достатъчно . Висок съм 1.89 см . Тегло - 105-110 някаде не съм сигурен .
С правилно хранене и достатъчни тренировки мисла, че ще се справа с подкожните мазнини.
08.03.07
21:45
[quote author=“BilLaBONG”]Добре да кажеме , че съм спрял всички тестени продукти , мазните работи , сладкото . Наблягам на киселото млеко о.5 % , изварата ( обесмаслена ) , плодове ( греифрут и ябълки ), пилешко , яица . Това достатъчно ли е смисал да не спразвам точна диета ами просто да е ограничавам количеството храна ? Ще постигна ли ефект с опорити кардио и силови тренировки ? мисла, че това е достатъчно . Висок съм 1.89 см . Тегло - 105-110 някаде не съм сигурен .
С правилно хранене и достатъчни тренировки мисла, че ще се справа с подкожните мазнини.
А въглехидрати кога???
08.03.07
22:02
[quote author=“BilLaBONG”]Добре да кажеме , че съм спрял всички тестени продукти , мазните работи , сладкото . Наблягам на киселото млеко о.5 % , изварата ( обесмаслена ) , плодове ( греифрут и ябълки ), пилешко , яица . Това достатъчно ли е смисал да не спразвам точна диета ами просто да е ограничавам количеството храна ? Ще постигна ли ефект с опорити кардио и силови тренировки ? мисла, че това е достатъчно . Висок съм 1.89 см . Тегло - 105-110 някаде не съм сигурен .
Няма как да не се получи :)
08.03.07
22:52
Ами и аз не мога да спазвам стриктен режим и гледам просто да спазвам “техниката”
5-6 пъти ядене на ден, много вода, минимално количество мазнини, въглехидрати само между 10-14ч., плотове и зеленчуци и много тренировки