06.03.07
23:32
Какво мислите за това нещо? Научих за него от един отявлен химик, позаинтересувах се и реших да го пробвам. Четох в бодибилдинг.ком една статия по въпроса, както и разбира се лекарствената листовка. Интересно ми е дали някой е пробвал и какво мисли за ефекта. Аз го пия от четири-пет дни и определено мисля, че действа. Първите два дни имах световъртеж, но сега съм ок. Напомпвам се страхотно при тренировка, помага ми да издържам повече на натоварването и ме държи горе долу свеж по време на 15 часовия ми работен ден. Винпоцетин слагат в някои продукти-Анимал Пъмп, NO BURST и неща от този род, но не съм чувал състезатели да го ползват отделно.
Да, 3пъти х 5мг. Винаги фокусиран по време на треноровка и като цял се чувствах добре.Това в последния месец от НВДто, когато бях с 50-60гр въглехидрати.
В Пъмпа го има също и отново останах много доволен.
Нямал съм никакви странични ефекти.
10.03.07
16:42
Погледнете какво пише тук:www.richter.bg продукта се нарича кавинтон.Чесно казано,предпочитам винстрол и примаболан отколкото това.Никога не съм ползвал стероиди но като прочетох листовката за винпоцетина,по-добре да ползвам тях отколкото това “чудо”
[quote author=“ale”]Погледнете какво пише тук:www.richter.bg продукта се нарича кавинтон.Чесно казано,предпочитам винстрол и примаболан отколкото това.Никога не съм ползвал стероиди но като прочетох листовката за винпоцетина,по-добре да ползвам тях отколкото това “чудо”
Кое точно те притеснява, че предпочиташ другите “чудеса” ?
Ако са Нежелани лекарствени реакции - сядай и чети на повечето лекарства, които дават докторите и ще се изумиш ;)