28.02.07
21:51
На 17г почти 18, не тренирам редовно. Искам да си сложа Б12, но колко милиграма трябва да си слагам и колко ампули да си взема? Майка ми няма нищо протих но ме кара първо да питам личния за тези данни (милиграми,брой ампули, честота на инжекциите...) но личния ми е едни пенсионер на над 60 год и е супер чешит. сигурен съм че няма да ми изпише рецепта. Ходих в аптека но ми казаха от колко милиграма искаш, а аз незнам колко ми трябват. Тежа 60-62кг, висок съм 177см. Моля ако някой знае да ме посъветва, ще съм му много благодарен и ще ми спести един скандал с личния.
благодаря за изчерпателните отговори!
28.02.07
22:20
Тренирай редовно, а не си бий б12. Има си своите рискове(макар и малки). А и едва ли ще усетиш полза от него все още...
влез в този форум ... ще намериш отговори на въпросите си ... http://www.gohard.org/forum/ ,а и да няма такава тема можеш да пуснеш друга и ще ти отговорят хора ,запознати с тези неща :wink:
02.03.07
13:52
Б 12 принципно не е зоб доколкото знам аз поне.
02.03.07
14:50
[quote author=“mr.X&Z”]На 17г почти 18, не тренирам редовно. Искам да си сложа Б12, но колко милиграма трябва да си слагам и колко ампули да си взема? Майка ми няма нищо протих но ме кара първо да питам личния за тези данни (милиграми,брой ампули, честота на инжекциите...) но личния ми е едни пенсионер на над 60 год и е супер чешит. сигурен съм че няма да ми изпише рецепта. Ходих в аптека но ми казаха от колко милиграма искаш, а аз незнам колко ми трябват. Тежа 60-62кг, висок съм 177см. Моля ако някой знае да ме посъветва, ще съм му много благодарен и ще ми спести един скандал с личния.
благодаря за изчерпателните отговори!
Аз първо да те попитам ,каква ти е целта с тези Б12-ки?
нещо от рода е ... б12 е витамин от който се качват доста килограми .. майка ми и го бяха исписали за “анемията” и качи от 10 инджекции 10-15кг....
Бреее ти изби рибата значи. 10-15 да качиш ти трябва яка схема с поне 2 стероида и прилични дози. Бил съм си б12 и ефекта беше нулев.
И не четете ли?? Пише че не тренира редовно. Каквото и да си бие, без тренировки и добро хранене, няма да мръдне изобщо. :wink:
02.03.07
17:39
[quote author=“KLEKNALIQ”]Бреее ти изби рибата значи. 10-15 да качиш ти трябва яка схема с поне 2 стероида и прилични дози. Бил съм си б12 и ефекта беше нулев.
И не четете ли?? Пише че не тренира редовно. Каквото и да си бие, без тренировки и добро хранене, няма да мръдне изобщо. :wink:
Това мнение ми хареса . :wink:
07.03.07
09:03
............................
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:18.
Аз го биех през ден в продължение на 15 дена ама ампулите бяха 1500 гами с фолиева кисилина барабар комбинирах го и с едни други изгъзици ,за който няма да коментирам тук и имаше ефект голям !
Ама много трудно ги намерих тези с фолиевата кисилина 1500 гами дето са , ако ги намериш някаде ефекта ще е двоен !
atanazov, то ясно че с други изгъзици (АС, нали?) се качва, но има ли смисъл от инжектиране само на Б12 и фолиева к-на, за качване на мускулна маса?
[quote author=“Louie”]atanazov, то ясно че с други изгъзици (АС, нали?) се качва, но има ли смисъл от инжектиране само на Б12 и фолиева к-на, за качване на мускулна маса?
Само с него няма смисал , но комбинаци с него стават.
@mr.X&Z Ако мислиш само него ако не намериш 1500 гами с + фолиева вътре може да вземеш Б Комплекс пак бива или Б12 500 гами и отделно да си купиш фолиева кисилина 3.40лв са 100хапченца ще пиеш по 1-2 на ден да влиза по-добре :idea:
УСПЕХ :!: