Болка в кръста!!!

07.03.07
12:59

Хора направо откачам от болко в кръста от тези тренировки. Не съм се секнал от някое упражнение или поне не съм усетил, но от няколко дни ядски ме боли кръста. Последния път,тренирах гърди и от пресите от лек (дъмбели) и при изправяне да ги оставям на земята ядски ми се натоварва кръста. И сега само като ходя,лежа и стоя прав не ме боли. Баси никви мазила не помагат ако не мине скоро ще го заведа на лекар,че така като не тренирам откачам още повече.
Дайте съвет!??

07.03.07
14:54

[quote author=“fizy”]Хора направо откачам от болко в кръста от тези тренировки. Не съм се секнал от някое упражнение или поне не съм усетил, но от няколко дни ядски ме боли кръста. Последния път,тренирах гърди и от пресите от лек (дъмбели) и при изправяне да ги оставям на земята ядски ми се натоварва кръста. И сега само като ходя,лежа и стоя прав не ме боли. Баси никви мазила не помагат ако не мине скоро ще го заведа на лекар,че така като не тренирам откачам още повече.
Дайте съвет!??

Ако си начинаещ е нормално.И аз бях така в началото...яко сецване и болка, но в последствие от мъртвата тяга и клековете ми заякна :).Би трябвало да отшуми до ден- два, ако не отиди на лекар, но се съмнявам, че е нещо сериозно.Прави хипер екстензии в края на всяка тренировка, за да заякне кръста ;)

07.03.07
17:38

ами не съм начинаещ  :?  И друг път ме е болял, но както казваш за 1-2 дни отшуява, но сега нещо явно съм му направил.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1