06.03.07
18:26
Понесох доста упреци от съфорумниците затова промених хранителният режим на следния:
около 6.30 -150грама пшеничени ядки (като овесените са като хранителна стойност) +едно кисело мляко (35грама белт въглех 90грама мазнини 20?)700Калорий
закуска към 10 : Дайте някакви идеи че не знам
Става ли някакви ядки (примерно белени семки ) ,дайте идея защото днес се наложи да ям скапаните канцерогенни фъстъци (след като ги изядох видях че пише Made in Sudann) :evil: ?
тук ако ям 100грама ядки + кисело мляко излиза към 30грама белтък и към 50грама мазнини 600Калорий
Ако имате някаква идея ще е божествено пример 1 кисело мляко и някакви ядки за да докарам поне 500Калорий и 20грама белтъчини
На обед по-леко го давам
150грама ориз +100грама пилешки дробчета ,или 2 пилешки пържоли вместо дробчетата
(общо взето това ядене е към 80рама въглехидрат и към 25грама блетъчини)700Калорий
Към 3-4часа 150грама пшеница това е скромно но става към това са 20грама белтък и 70грама въглехидрат 500Калорий)
Към6- 6.30
Гениалното ми хрумване
1кг картофи +100грама сирене ги правя на салата в една купа
това се 35грама белтъчини 170грама въглехидрати и 1100Калорий
това ми се пада яденето преди тренирвка и е добре откъм сложни въглехидрати
Тъй след тренировка 50 грама мед и ще си купя утре аминокиселини на BestBody 600хапа за 42 лева ,+5 таблетки бирена мая (в която също има амоникиселини въпреки че са в нищожни количества)
След това се прибирам и запецнах откъм идеи
Какво ще кажете за 500грама пилешки гърди ,300грама смес от сирене и яйца запечени върху фолио Сместа е 35грама белтъчини мазнини има и около 500Калорий май е повече
А пилешките гърди ще са 250-500грама и ще са общо към 40-50грама грама белтъчини и Калорий към 1000
Общо става ще е доста грубо защото ме домързя зврески (все пак герниалността изтощава)
Грубо сметнато излиза към :
Белтъчини :210грама Въглехидрати 430 :D под 400 се чувствам отпаднал
Мазнини : не ги броих много задълбочено но са поне 100грама
Калориите са към 4500 ,е отгоре са но да кажем 4500 Калорий
За тези които не знаят тежа 96кг на 188см и съм фанатик на тема качване на килограми
Цел да не качвам в задника и корема ,а и в мускулите! :)
Чакам ГРАДИВНА критика на програмата ми:
06.03.07
18:42
[quote author=“morphey”]Понесох доста упреци от съфорумниците затова промених хранителният режим на следния:
около 6.30 -150грама пшеничени ядки (като овесените са като хранителна стойност) +едно кисело мляко (35грама белт въглех 90грама мазнини 20?)700Калорий
Става ли някакви ядки (примерно белени семки ) ,дайте идея защото днес се наложи да ям скапаните канцерогенни фъстъци (след като ги изядох видях че пише Made in Sudann) :evil: ?
тук ако ям 100грама ядки + кисело мляко излиза към 30грама белтък и към 50грама мазнини 600Калорий
Ако имате някаква идея ще е божествено пример 1 кисело мляко и някакви ядки за да докарам поне 500Калорий и 20грама белтъчини
На обед по-леко го давам
150грама ориз +100грама пилешки дробчета ,или 2 пилешки пържоли вместо дробчетата
(общо взето това ядене е към 80рама въглехидрат и към 25грама блетъчини)700Калорий
Към 3-4часа 150грама пшеница това е скромно но става към това са 20грама белтък и 70грама въглехидрат 500Калорий)
Към6- 6.30
Гениалното ми хрумване
Тъй след тренировка 50 грама мед и ще си купя утре аминокиселини на BestBody 600хапа за 42 лева ,+5 таблетки бирена мая (в която също има амоникиселини въпреки че са в нищожни количества)
Какво ще кажете за 500грама пилешки гърди ,300грама смес от сирене и яйца запечени върху фолио Сместа е 35грама белтъчини мазнини има и около 500Калорий май е повече
А пилешките гърди ще са 250-500грама и ще са общо към 40-50грама грама белтъчини и Калорий към 1000
Общо става ще е доста грубо защото ме домързя зврески (все пак герниалността изтощава)
За тези които не знаят тежа 96кг на 188см и съм фанатик на тема качване на килограми
Така, според мен тези ядки около 10 часа не са уместни - нали вече си взел ядки + мляко в 6.30? След това виждам, че след 6 часа бая яко хапваш - дали е уместно : ? После пък да не говорим какво си намислил да ядеш - половин кило пилешко :shock: ... А да те питам защо искаш да качваш още килограми? Виждам бая си якичък... и наистина ли си ял от тея канцерогенни фъстъци?!?!?!
Първа критика, вземи си структурирай текста, пълен карамбол е много трудно за четене.
Още което смогнах да прочета. Хубаво е, че вкарваш стабилно бавн въглехидрат и меда след трен е добре, но според мен количествата са прекалени понякога. Това с 1кг картофи, не разбрах дали ще го ядеш на веднъж, но принципно повече от 500-600ккал какъвто и бавен въгл да вкараш преди трен действа Много Зле. Стомаха работи много, а това не е добре.
Незнам какви са ти моментините постижения, но аз на твое място бих се стремил да варирам менюто си и да приемам толкова храна колкото ще смеля. Колко точно е това е много трудно да се определи, за някои и направо невъзможно. В същност то е което дава отражение в качването. И в същност варирано не означава скъпо. Просто си варираш източниците на бавни въгл и прот. Има десетки варианти:
-риба-картофи -салати
-спагети- пушено месо/пуешко примерно/-салати
-пиле със зеле-хляб
-ориз-телешно-салати
-боб-месо-хляб-//-
-риба-ориз—//-
-яйца-сирене картофи
-свинско със зеле
и т.н. иначе овесените и пшеничените ядки си вървят през деня... като вкараш малко плечни продукти за междинни хранения и ядки става идеално
Преди време ми се случи да сменя коренно режима си на хранене, като новия беше много по-стегнат и разнообразен. Имах неочаквано стабилни резултати.
06.03.07
21:02
[quote author=“tpd”]Първа критика, вземи си структурирай текста, пълен карамбол е много трудно за четене.
Още което смогнах да прочета. Хубаво е, че вкарваш стабилно бавн въглехидрат и меда след трен е добре, но според мен количествата са прекалени понякога. Това с 1кг картофи, не разбрах дали ще го ядеш на веднъж, но принципно повече от 500-600ккал какъвто и бавен въгл да вкараш преди трен действа Много Зле. Стомаха работи много, а това не е добре.
Незнам какви са ти моментините постижения, но аз на твое място бих се стремил да варирам менюто си и да приемам толкова храна колкото ще смеля. Колко точно е това е много трудно да се определи, за някои и направо невъзможно. В същност то е което дава отражение в качването. И в същност варирано не означава скъпо. Просто си варираш източниците на бавни въгл и прот. Има десетки варианти:
-риба-картофи -салати
-пиле със зеле-хляб
-ориз-телешно-салати
-боб-месо-хляб-//-
-риба-ориз—//-
-яйца-сирене картофи
-свинско със зеле
и т.н. иначе овесените и пшеничените ядки си вървят през деня... като вкараш малко плечни продукти за междинни хранения и ядки става идеално
Преди време ми се случи да сменя коренно режима си на хранене, като новия беше много по-стегнат и разнообразен. Имах неочаквано стабилни резултати.
Би ли споделил новият си режим - много съм заинтригуван :)
06.03.07
22:37
р
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:57.
06.03.07
22:41
[quote author=“tpd”]Първа критика, вземи си структурирай текста, пълен карамбол е много трудно за четене.
-риба-картофи -салати
-пиле със зеле-хляб
-ориз-телешно-салати
-боб-месо-хляб-//-
-риба-ориз—//-
-яйца-сирене картофи
-свинско със зеле
хубави съвети даваш ,бях много афектиран когато го писах,сега също съм превъзбуден и пак пиша несвързано
За картофите 1кг ги ям за около час и след два часа имам тренирвка не е толкова натоварващо ,как ти се струва един хляб и едно бурканче лютеница и едно парче луканка 300грама и 10 минути след това започваш да тренираш? :roll: и това съм правел
на снимките които бях сложил бях изял към 2кг храна (1 кг +1 литър мляко .....)
Както ида е
яйца-сирене картофи на това съм се спрял това ми е гръбнакът на храненето
да прибавим и орзи ,пшеница ,ядките и мляко и се получава
е да не забравям и месото коеот ще сменям един ден пържоли ,един ден дробчета ,
ако няма пари за месо ще си купя банички :shock: майтап ще измисля нещо
tpd мерси за съветите оценявам помощта
predatorzzz аз не съм от тези които се омазняват като ядат повечко въглехидрати :D :D :D
Леле как ме изби на простотия
Просто ако нямам едно стабилно ядене през деня ще се срутя психически
По-здрави
Нещо не разбирам...
Как очакваш да поизчистиш, ако ядеш по кило картофи, ориз или нещо от сорта на 1 ядене? :shock:
07.03.07
10:57
[quote author=“morphey”]Понесох доста упреци от съфорумниците затова промених хранителният режим на следния:
На обед по-леко го давам
Към6- 6.30
Гениалното ми хрумване
Пич , бъди сигурен че така не се става Мистър Олимпия. :wink:
Значи храненето ти е доста далеч от представата за нормална ВВ диета, но понеже си на 18(ако не се лъжа) мтаболизма ти е все още много бърз и успяваш да качваш без да се омазняваш сериозно. А пък и като съм те гледал на снимки явно имаш генетика да качваш лесно мускул. Понеже искаш критика ето малко и от мен:):
Вкарай суроватъчен протеин. Закуската ти много куца откъм качество на белтъка. След това второ хранене ако е от ядки също(предполагам, че е някъде навън). Най-добре редувай източниците на протеин - едно суроватка, едно месо, едно суроватка, едно яйца..Така ще имаш повече апетит и повече място в стомаха да вкараш от любимите си въглехидрати:)
Доста по-добре е според мен да изтеглиш тренировката след хранене 3 и да направиш това гигантско хранене с 1 кило картофи след нея. Просто в твоя вариант вкарваш много малко въглехидрати след тренировка, след това имаш 8-9 часа сън. Изобщо ти се събират 50 г мед за 12 часа. А можеш сериозно да си подобриш възстановяването ако вкарваш много въглехидрати в часовете след тренировка.
Не знам колко вода пиеш, но според мен ти трябват 1-2 чаши с всяко хранене, 400-500 мл. с меда също.
Ако вкараш храни като пшеничен зародиш, броколи, спанак хич няма да е зле. :)
Няма да ти казвам, че картофите и белия ориз в такива количества имат доста замазняващ ефект, защото явно нямаш проблем с това. Все пак може да пробваш да замениш белия ориз с кафяв, или да комбинираш източниците на въглехидрат - примерно картофи с пълнозърнест хляб и така.
07.03.07
17:46
Хубави съвети ,сега ще напиша програмата ми като цяло да прецениш защото в началото е много неразбираемо написана :
ЧАС ХРАНА Грамаж Белт/Въгл/Маз Калорий
6.30 Пшеничени ядки 150гр 20 /90 /3 500
Кисело мляко 400гр 12 /3 / 16 250
Общо: 32 /93 /19 750
Тук добавям и 5 таблетки бирена мая и 5 таблетки аминокиселини
10.00 Кисело мляко 400гр 12 /3 / 16 250
Ядки - 50гр 10/1 /15 250
Общо: 22/4 /31 500
13.00
1 Вариант Ориз 150гр 10/120 /1 500
Пилешки дроб 50гр 10/1 /10 100
Общо: 20/121/ 11 600
2 Вариант
Риба (скумрия) 300гр 60/0/18 400
Фасул 50 гр 10/30/0 150
Общо: 70/30/18 550
16.00 1 Вариант
Пшеница - 150г 20/90/3 500
2 Вариант Ориз 150гр 10/120 /1 500
18.00-18.30 Картофи 1000гр 20/170/10 800
Сирене 100гр 17 /0/20 350
Общо: 37/170/30 1150
След тренировка 10 хапа амино и 5 бирена мая и 50грама мед
10.00 4 яйца 250гр 32/1/28 400
И тук 2-то ястие е или:
пилешки гърди 250- 50/3/15 350
(ако няма пари за гърди :? )
Леща :roll: 150грама 30/75/3 500
И ето ви краиният резултат : Белтъчини:185-220грама
Въглехидрати485-550грама :D
Мазнини 130-160грама
Калорий:4150-4600
Пия по 4-5 литра вода понякога и повече
Тренирам три пъти в седмицата ,в нетренировъчните дни се стремя да не ям над 500грама въглехидрати....
butthead какъв суроватъчен протеин препоръчваш кажи някоя марка и цена ориентировъчно да знам.
За какво са ми въглехидрати след тренирвка като тялото го тъпкам цял ден с тях?
Най ми харесаха тези твой думи:
Няма да ти казвам, че картофите и белия ориз в такива количества имат доста замазняващ ефект, защото явно нямаш проблем с това.
:D :D :D
Не че няма проблем с омазняването ,но смятам да включа кардио 2-3 пъти седмично и това ще е достатъчен стрес за мен.
07.03.07
22:28
[quote author=“MAK060”]Аз ако го изям това ще умра :)
или ще качиш килограми :idea:
08.03.07
14:09
[quote author=“morphey”][quote author=“MAK060”]Аз ако го изям това ще умра :)
Направо ти се възхищавам бе пич :) . На снимката не ми изглеждаш много омазнен - сега как си?
08.03.07
19:49
[quote author=”-=ExErCiSe=-”][quote author=“morphey”][quote author=“MAK060”]Аз ако го изям това ще умра :)
Направо ти се възхищавам бе пич :) . На снимката не ми изглеждаш много омазнен - сега как си?
Сега съм малко над 8% мазнини :D
Шегувам се аз нямам за цел да съм нисък процент мазнини ,аз искам солидна мускулатура на невисок процент мазнини ,например 130-135кг на 18-20% мазнини
Просто не съм фен на релефният тип тяло ,все пак всеки си има цел :arrow: :wink:,и вие знаете каква е моята :)
08.03.07
19:52
Не виждам плодове и зеленчуци, те ще ти доставят нужното количество витамини и фибри, които при подобно екстремно хранене са много нужни. Поне 300-500гр плодове и поне толкова зеленчуци, като спокойно може да ги сложиш за сметка на част от килограма картофи. :wink:
[quote author=“morphey”][quote author=”-=ExErCiSe=-”][quote author=“morphey”][quote author=“MAK060”]Аз ако го изям това ще умра :)
Сега съм малко над 8% мазнини :D
Шегувам се аз нямам за цел да съм нисък процент мазнини ,аз искам солидна мускулатура на невисок процент мазнини ,например 130-135кг на 18-20% мазнини
Просто не съм фен на релефният тип тяло ,все пак всеки си има цел :arrow: :wink:,и вие знаете каква е моята :)
и не забравяй,че колкото по-голям ставаш,толкова по-трудно ще качваш.Прав си всеки има цели,но не можеш да отречеш,че едно релефно тяло е по-красиво и добре изглеждащо от мазното.Виж ако си 130 кг чист мускул е друга бира. :lol: .Целите както казваш са ти други,няма лошо.На добър час.
08.03.07
22:10
[quote author=“Sportex”]Не виждам плодове и зеленчуци, те ще ти доставят нужното количество витамини и фибри, които при подобно екстремно хранене са много нужни. Поне 300-500гр плодове и поне толкова зеленчуци, като спокойно може да ги сложиш за сметка на част от килограма картофи. :wink:
И аз си мислех че ми липсва нещо и ето какво е ! Плодове и зеленчуци.
Чудя се как досега никой не се сети (браов на теб)
Прав си ще махна едно 200-300грама от картофите и ще сложа 2-3 хранения с плодове и зеленчуци
ето какви неща ми идват наум :моркови ,банани ,спанак ,магданоз ,лимони ,и други ще се сетя.
a8n страшно много се надъхах наполседък да качвам килограми ,и чуждото неодобрение или недоверие ми дават крила :D
Не отричам че хармоничното релефно тяло е многократно по-красиво ,но да се изразя литературно ,на моето лице ще му отива тяло тип бойлер.
Ето ми лицето:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Novi%20snimki/S4020949.jpg
Ще ми седи страхотно едно такова тяло:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/20040826211620.jpg
за жалост те имат много по-добър ген от моя :(
Но това не ми пречи да си мечтая да съм 150кг :D
П.П.
Усеща ли се че съм манияк?
За такова тяло не ти трябва специален хранителен режим :lol:
Ето например, за да постигна тази ”перфектна” по - твоите стандарти фигура, да не мислиш, че съм спазвал някакъв специален режим на хранене или съм се ограничавал в нещо :D
Да ти споделя ли диетата си от този период 8) Много приличаше на храненето на този пич, само по калории не можех да го стигна, ама ти може и да успееш ;)
09.03.07
09:20
Бате,ти добре хапваш и казваш,че нямаш проблем с омазняването,ама на мен на снимката ми се виждаш мазен.Това е моя преценка,но ти казваш след това,че гониш друг тип тяло.Това дето викаш,че на твоето лице щяло да ти отива огромно тяло ми е малко смешно;о,релефното също ще ти ходи бре ;0.
09.03.07
14:12
[quote author=”Петко К”]За такова тяло не ти трябва специален хранителен режим :lol:
Ето например, за да постигна тази ”перфектна” по - твоите стандарти фигура, да не мислиш, че съм спазвал някакъв специален режим на хранене или съм се ограничавал в нещо :D
Да ти споделя ли диетата си от този период 8) Много приличаше на храненето на този пич, само по калории не можех да го стигна, ама ти може и да успееш ;)
Всеки си има стемежи все пак не всеки има префектният ген
Да се изразя по-точно стремя се към тяло подобно на тези от снимките:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/1419d84dd4cbfe00bf3286a0c6978b43.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/513676db3cf22969632a75a5379baacd.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/f206e749aae1ec932348889ff90f5fc8.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/4114774e6a90a69b1ece19d28fcde49f.jpg
goosebumps не си ми разбрал шегата ,очевидно е че съм се омазнил ,но за лицето не си прав
Ще го обясня с прости думи
костите ми са широки и талията ,ханша и бедрата са и големи
Извод :няма да постигна V-образна форма “скоро” (разбирай никога)
Затова вместо да се мъча да орелефявам ще си качвам кг-ми за да ставам все по масивен
и така
09.03.07
16:42
надявам се morphey да не се сърди че пиша в темата , но за да не отварям нова ,може ли да дадете линкове към сайтове с хранителни стойности(без бб-теам ) :roll:
09.03.07
17:42
мдааа няма да е лошо някой да даде такива линкчета каквито иска колегата , и мен ме интересуват хранителните стойности. :shock:
09.03.07
22:51
веднага давам:
http://healthyfood.info.bg/Fats.html
http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1
http://www.bb-team.org/nutrition/000197.php
http://spidersport.com/calories.php
http://fitnes-mania.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186&GDirId=0bee459b6e6759a617d8daadbd0de9b5
Слави, махни ги тия картофи.. или поне не такова огромно количесто 700-1000гр.. доста е за едно ядене.Не е нужно да се мазниш.Чистенето после е много занимавка и има странични ефекти.. като отпуснатост на кожата.
10.03.07
14:12
[quote author=“icinkyyy”]веднага давам:
http://healthyfood.info.bg/Fats.html
http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1
http://www.bb-team.org/nutrition/000197.php
http://spidersport.com/calories.php
http://fitnes-mania.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186&GDirId=0bee459b6e6759a617d8daadbd0de9b5
icinkyyу ама ти нали не знаеше и питаше , много ме изненада
да та питам мога ли да ям фъстъчено масло преди лягане :shock: :?:
Е как ще е перфектна вечеря при положение,че самата тя съдържа 80 гр.въглехидрати. :shock: .Тия нещо не са в час.Виж за обяда съм съгласен.
10.03.07
15:19
[quote author=“a8n”]Е как ще е перфектна вечеря при положение,че самата тя съдържа 80 гр.въглехидрати. :shock: .Тия нещо не са в час.Виж за обяда съм съгласен.
еми батка не знаех , ама като питах нали ми казаха :wink: аре да си ги позлваш със здраве :idea:
12.03.07
12:01
[quote author=“icinkyyy”][quote author=“a8n”]Е как ще е перфектна вечеря при положение,че самата тя съдържа 80 гр.въглехидрати. :shock: .Тия нещо не са в час.Виж за обяда съм съгласен.
еми батка не знаех , ама като питах нали ми казаха :wink: аре да си ги позлваш със здраве :idea:
icinkyyy не ми отговори на въпросчето за фъстъченото масло . :cry: какво мислиш мога ли да го ям вечер преди лягане. :?: :shock:
12.03.07
21:07
Човече, това по-скоро е диета на трибоец :D
значи, тези по снимките първо тренират по различен начин, второ използват много АС, трето по-чисти са от теб, четвърто, когато си по-чист качваш повече мускулна, маса и съответно имаш и повече тестостерон, пето диетата ти има нужда от корекции! Едно ввд ще свърши работа според мен, можеш да увеличиш дозите, щом искаш, но така както си тръгнал ще качиш много мазно! На снимките изглеждаш мазен!
12.03.07
22:17
р
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:55.
А защо като е чист качва повече ММ?
Защото когато е чист, нивото на тест е по-високо, както и на растежния!
12.03.07
22:32
[quote author=“YODA”]значи, тези по снимките първо тренират по различен начин, второ използват много АС, трето по-чисти са от теб, четвърто, когато си по-чист качваш повече мускулна, маса и съответно имаш и повече тестостерон, пето диетата ти има нужда от корекции! Едно ввд ще свърши работа според мен, можеш да увеличиш дозите, щом искаш, но така както си тръгнал ще качиш много мазно! На снимките изглеждаш мазен!
Относно първото тренират по-силово ,второто и при мен ще дойде но след като направя стаж 5-6години ,да са по-чисти от мен :roll: ,знам но зависи какво имаш предвид под чист може да не съм с ген за 8% мазнини ,нивото на тестостерона при всеки е различно ,по мое мнение при мен е високо като взимам под предвид че започвам да оплешивявам,за петото ако се уточниш ще е много добре.
На снимките изглеждам мазен но всичко е относително следващият път ще се снимам по-професионално.(и няма да ям 1,5кг храна преди тренировка)