Защо има само 10 победителя на Мр. Олимпия

Темата е заключена.

20.11.04
13:02

Интересна тема според мен. И тъка защо победителите на Мр. Олимпия са само 10 ?
по-здрави

20.11.04
13:51

Щото са най-добрите!!!  :lol:

20.11.04
15:42

Да 1 на няколко си десетки милиона. Или пак просто е имал достап до медикаменти повече от останалите.
по-здрави

RH

20.11.04
16:14

еми те 10 остават ама преди тва са доста повече

20.11.04
16:27

Само 10 са братле: Лари скот,Франк Зеийн,Франко Колумбо,Серджо Олива,Арнолд ,Лий Хеи,Дориян Иейтс ,Рони Колман,Самир Банут и Крис Дикерсен.
по-здрави

MI

20.11.04
19:24

******************извън темета***********************
Ми аз ще съм единадесетия :D :D :D
******************извън темета***********************

Ми така е.Дано скоро да има 11 Мр.Олимпия.Та по голямо разнообразие,по-добре. :)

RH

20.11.04
22:24

абе аз мислих че питаш що остават само 10 на края а пък то кво било.
ами то Арнолд като има 7 Хейни 8 Колман 7 и Дорйан 6 кво искаш пък и кво да ти кажа нагласена работа аз съм гледал доста Олимпии и мога да ти кажа че на последната Олимпия на Арнолд Франко Коломбо беше много по добре по релефен по добра симетрия и т.н сега на последната Олимпия пак Маркус направо ги разби с тая маса пък и беше много по релефен от Рони а пък на Джей краката му много зле бяха според мен Густаво трябваше да е преди Джей ама...
И тъй супер субективен спорт.

21.11.04
15:07

Ми, защото
1. спортът се изражда - важното е да си гигант... (питайте Шон Рей и Флекс Уилър какво мислят по въпроса - и двамата с много добра физика според мен);
2. дава някаква долълнителна изкуствена ‘престижност’, ‘елитарност’, ‘блясък’ на Олимпията, чрез митологизиране едва ли не на няколко ‘супермена’...
3. със сигурност играят и много пари (PR, реклама, индорсмънти и шит), за които не съм се ровил и инетересувал, но няма как да ги няма =)

и все пак, не олимпийците са любимите културисти на хората... пример - Лий Прийст (респект!)...

23.11.04
17:49

Ми щото...
1965-66 - Лари Скот
1967-1969 - Серджо Олива
1970-1975 - Арнолд Шварценегер
1976 - Франко Коломбу
1977-1979 - Франк Зейн
1980 - Арнолд Шварценегер
1981 - Франко КОломбу
1982 - Крис Дикерсън
1983 - Семир Бенут
1984-1991 - Ли Хени
И тука почва израждането и лансиране на говедата
1992-1997 - Дориан Йетц
1997- ? - Рони Колман
За 12 години само 2ма.Лично аз се надявам догодина да има друг защото това”нещо”Колман за мене няма нищо общо с бб.Йетц въведе тая маса и за сега тя е преоритет.Затова културисти катоФлекс Уилър,Шон Рей,Кевин Лаврони и сега Декстър Джексън скоро няма да видят статуетка докато съдиите бутат Колман в последните години да бие на косъм.Визирам Олимпиите 2001,2002.Та за това са 10,братле :cry:

23.11.04
20:52

Според мен спорта се е “американизирал” - както беше казал М.Шарчев . Тъпите американци се кефят на огромните говеда , а не красивата структура и финния релеф . Ако не е Рони ще е друго живтно . Няма как те налагат стандартите. :x

07.12.04
23:50

И мене ме кефят по малките културисти,по естествено седят някак си,а и спорта въврви на долу с животни като Рони.И тои ме кефи,ама е просто супер неестествен.

07.12.04
23:59

Защото във въпросните Мистър Олимпии се наливат адски много пари и както някой преди мен спомена, възпожно е те да имат по-голям достъп до медикаменти от останалите. ю

А и все пак Уидър гледа от кого ще изкара повече пари...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1