ядене след тренировка и до вечерта - няколко въпроса

JA

07.03.07
11:50

Начи тренирам от 16 до 18 часа и по малко обикновенно и в нас ям кам 18:15-18:30 мед лъжица 100г пилешки пържоли и 100г ориз след тва кам 19:15 ям 1 банан и прясно мляко 200-300 г или 1 кисело и вечерта ям кам 21:30 100-150г извара или риба некои пат или пак 100г пилешки пържоли и картофи.Начи искам да питам много ли е яденето или кам 19:15 да ям още нещо щото като не ям тогава се чуствам много гладен докато стане 21:30.Искам да ви питам и за китаиския ориз дето го продават става ли и дали не е много мазен щото е много добър и яко праскам такъв.Също сутрин като стана примерно мога ли пия кисело мляко рано сутрин щото прясно не знам че не става за сутринта(не мога да ям нищо тогава немам никав апетит).И да ви питам ориза,карофите и овесените ядки знам че са бавни въглехидрати а кои са бързи(без сладките неща те не ме интересуват знам ги че са бързи).А и тва незнам некои как праат тоя номер вечер да се напият с прясно мляко или протеинови шеикове и да си легнат аз така като направа и ставам да пикам по 5 пъти и немога да се наспа както требва а спането се е доста важно.

JA

07.03.07
12:06

пропуснах да питам ако ям 2 вида храни богати на белтъци заедно в 1 ядене може ли взаимно да си забавят усвояването - тва го четох наскоро в тоя форум 1 го беше писал та питам за тва

07.03.07
22:08

http://www.protos.bg/diabet/vd/i76/vd_i76_14.html

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1