Носите ли си храна от вкъщи на училище ?

16.02.07
15:26

доста хора гледам станахме от моя клас да си носим храна на даскало, а от форума не иска питане . Нека всеки да каже на какво расте - на качествена храна или на сиренарки и дюнери  :twisted:
Аз вече 3 месеца редовно си нося и  не съжалявам  :wink:

ПП. Не е задължително да сте ученици да гласувате . Става дума попринцип

Всеки ден в даскало ям 1 хотдог. Е това е. Нищо не си нося от нас. Сега сигурно половината форум ще ме оплюва затова ама нищо.

16.02.07
17:49

И аз не си нося в даскало....
А иначе ям тостер с черно хлебче + 2 х снежанка + 1 х домати и пия айран или кисело мляко

16.02.07
19:13

Аз си нося от скоро и то два пъти в седмицата, но сега като дойдат жегите незнам как ще е

16.02.07
22:39

на мен майка ми вика, че можело другите да се дразнят от това  :shock:
ама не ми пука това ми се яде това ям .

TA

16.02.07
23:37

Аз не нося. Просто не мисля, че е от чак толкова голяма важност, ако хапна 1 път в деня нещо, което не е толкова здравослнвно и проблемно. При положение, че не се стремя към култоризъм(силно казано) и не издребнявам толкова.

16.02.07
23:48

Нося си най-редовно и изобщо ама изобщо не ми пука какво мислят другите  :lol: Нося си ябълки, моркови, а от другата седмица понеже минавам първа смяна ще си нося и сандвич от 2 препечени филийки Бонус с месо :)
П.С. Все пак на училище минават 3 от храненията ми...

17.02.07
12:46

До моето училище има Фантастико и от там си купувам варено пушено пилешко бутче + хлебче и си облизвам пръстите  8) .

17.02.07
12:47

аз не си нося, но на 50 метра от даскалото има хипер маркет Мега марина. Зимам си месо, прясно мляко, салати... общо взето всичко има

17.02.07
13:14

Нося си винаги. Имам някакви умения в приготвянето на храна и често си правя ориз със зеленчуци или макарони и си го взимам за училище. Пържолите си ги купувам готови. Ако не съм имал време да си направя яденето, правя като The_scouser и  отивам в Санито. :lol:  :lol: При положение, че половината ден си в училище просто не виждам как може да не си носиш ядене. :roll:

[quote author=“diksi”]При положение, че половината ден си в училище просто не виждам как може да не си носиш ядене. :roll:

Ако си първа смяна не е толкова кофти.
Сутрин ядеш преди да отидеш на даскало(тука който каже “аз не мога да ям веднага след като стана” да се научи), във даскало ядеш нещо и след това във вас ти е третото и следващите хранения. Вече ако си втора смяна е мноооого кофти. Мразя да съм 2ра. Тогава ходи спазвай режим като всеки ден излизаш и си идваш по различно време...

TA

17.02.07
17:07

[quote author=“Jorku”][quote author=“diksi”]При положение, че половината ден си в училище просто не виждам как може да не си носиш ядене. :roll:

Ако си първа смяна не е толкова кофти.
Сутрин ядеш преди да отидеш на даскало(тука който каже “аз не мога да ям веднага след като стана” да се научи), във даскало ядеш нещо и след това във вас ти е третото и следващите хранения. Вече ако си втора смяна е мноооого кофти. Мразя да съм 2ра. Тогава ходи спазвай режим като всеки ден излизаш и си идваш по различно време...

И аз съм като теб.При 2рата смяна ми се налага 2 пъти да купвам ядене, защото обикновено съм на фитнес или “на кафе” след това.

QK

17.02.07
18:25

когато ходех на училище съм си носил,отначало кремвирши,после пържоли,филета,медалюни и всякакви видове меса,правил съм си протейна по време на час,излизам с пържолата на даската да пиша разни глупости,и въобще не ме интересуваше,гледал съм да ям повече в междучасията,но доста пъти не ми е стигало времето и съм си продължавал в час.Но предпоследната година,класната ме викна един път да се видим извън училище и ми каза да не ям по време на час,защото някак си на учителите не им харесвало  :D ,а това,че съм си носел пържоли едва ли не съм показвал добро финансово състояние,ами обясних и че не го правя за да се фукам,щото ме боли ... за мишоците,всеки си яде каквото има и каквото може.И спрях да ям във класната стая,но за сметка на това минах на главния и единствен вход на училището,и си консумирах пържолките там.Ами като не искат да ме гледат в клас по-добре пред училище. :D Абе яжте каквото имате,носете си,яжте,защото иначе с тия боклуци нищо не правите.Смотаните ще ви завиждат,а умните ще видят във вас човек,който усърдно си гони целите без да го интересува мнението на глупаците.Всеки е различен не забравяйте.

JO

17.02.07
18:26

сега почнах втора смяна и ми е по-лесно с яденето ама с тренировката сутрин трябва
веднага като стана да ям и да ходя в залата и нямам никва сила дайте някой идея ?

[quote author=“Jonhy”]сега почнах втора смяна и ми е по-лесно с яденето ама с тренировката сутрин трябва
веднага като стана да ям и да ходя в залата и нямам никва сила дайте някой идея ?

Вечер не става ли да ходиш? Ако залата ви работи до късно аз предпочитам вечер да ходя.
Като бях 10 клас ходих сутрин, ама това защото тогава не съм отварял учебник. След това вече не ставаше.

CS

17.02.07
19:53

Рядко си нося.

17.02.07
20:21

[quote author=“Jonhy”]сега почнах втора смяна и ми е по-лесно с яденето ама с тренировката сутрин трябва

Не знам, как е при теб, но при мен втората смяна ми ляга идеално. Яж възможмо по-скоро след като станеш. Гледай поне 40 мин да си ял преди тренировката.

17.02.07
21:37

Отговор не трябваше да го разложиш на:
-Не, срам мъ йе.
-Не, мързи мъ дъ глиедам

:wink:

Първо, няма нищо срамно да не искаш да си кюфте или усвиенцим
Второ, спорта не е за ленивци.

TA

17.02.07
23:39

[quote author=“qk_bik”]когато ходех на училище съм си носил,отначало кремвирши,после пържоли,филета,медалюни и всякакви видове меса,правил съм си протейна по време на час,излизам с пържолата на даската да пиша разни глупости,и въобще не ме интересуваше,гледал съм да ям повече в междучасията,но доста пъти не ми е стигало времето и съм си продължавал в час.Но предпоследната година,класната ме викна един път да се видим извън училище и ми каза да не ям по време на час,защото някак си на учителите не им харесвало  :D ,а това,че съм си носел пържоли едва ли не съм показвал добро финансово състояние,ами обясних и че не го правя за да се фукам,щото ме боли ... за мишоците,всеки си яде каквото има и каквото може.И спрях да ям във класната стая,но за сметка на това минах на главния и единствен вход на училището,и си консумирах пържолките там.Ами като не искат да ме гледат в клас по-добре пред училище. :D Абе яжте каквото имате,носете си,яжте,защото иначе с тия боклуци нищо не правите.Смотаните ще ви завиждат,а умните ще видят във вас човек,който усърдно си гони целите без да го интересува мнението на глупаците.Всеки е различен не забравяйте.

Последната част от изказването ти много ми хареса, а първата....иска ми се да си бил в моя клас.  :lol:

18.02.07
13:17

в моя клас клас 50% са на диета да отслабват ама иначе от пилешкото се става дебел, а от вафлите не..
Иначе много ги е срам май да си носят и предпочитат така да си ходят то си е техен проблем де.
За мой късмет още никой не ми прави проблем

JO

18.02.07
13:44

AYO само за информация в кое училище си ?

KP

18.02.07
17:24

аз неси носа но сеа втория срок  имам 9 часа един ден  и мисла да си зимам протеин или да си купа копон за столовата
да си носа храна ме е срам казвам си го чесно  часовете в моито даскало са по 45 минути 6тото сме само на една смяна

SI

18.02.07
18:14

Да, редовно.

ИВ

18.02.07
18:52

Пилешки пържоли, овес, моркови, крастамици ям. Сичко здравословно ям кат съм на скуул.

21.02.07
21:32

Аз не си нося макарче трябва,защото няма много неща като избор в и около училище  :(

22.02.07
12:27

Да. Всеки ден.

07.03.07
23:48

Не нося

08.03.07
13:16

нося си сандвичи от пълнозърнест хляб с извара и месо

09.03.07
17:54

Нищо не си нося :)

SO

14.03.07
16:47

Всеки ден един пакет пилешки паржоли ~300гр. и нещо въглехидратно си купувам.

14.03.07
16:57

[quote author=“AYO”]на мен майка ми вика, че можело другите да се дразнят от това  :shock:
ама не ми пука това ми се яде това ям .

Нека се дразнят, нека завиждат. Техен проблем. Ти пък си културист! Моите колеги ги е срам от мене (поне така ми казаха), но това си е техен проблем. В едно интервю Венелин Великов каза: „Как така аз като се храня в определени часове, изглеждам добре, а другите хора не“. Това от мен: „Как така като се храня 6-7 пъти дневно, и когато трябва, въпреки неодобрението на хората, изглеждам добре, а те не? Те нека се срамуват!!!

14.03.07
23:06

Аз си ходя на лекции с 1 литър преотеин. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1