07.03.07
23:46
Взимам креатин и протеин, но вчера си купих аминокиселини 2500 на Saturn. Дайте съвет кога да ги пия в тренировъчни и в нетренировъчни дни.
Тренирам сутрин от 10 до 11.
Протеин и амино заедно ли ?
Сега пия креатин преди тренировка и протеин след тренировка и по-късно през деня още една доза протеин. Чудя се дали няма да стане много ако пия и амино и протеин след тренировка.
08.03.07
12:43
[quote author=“webber”]Протеин и амино заедно ли ?
Сега пия креатин преди тренировка и протеин след тренировка и по-късно през деня още една доза протеин. Чудя се дали няма да стане много ако пия и амино и протеин след тренировка.
Пий ги въобще няма да стане много.
Лично аз пия суроватъчен протеин + доза аминокиселини 20 минутки преди и 20 след тренировка. А 1 час преди и след пия ВСАА. На мен този прием ми се отразява добре и се чувствам добре.
08.03.07
14:15
Ще ми обясните ли какво представляват аминокиселините, как действат, колко струват... Искам да понауча нещо за тях и евентуално да ги приемам
08.03.07
14:22
[quote author=”-=ExErCiSe=-”]Ще ми обясните ли какво представляват аминокиселините, как действат, колко струват... Искам да понауча нещо за тях и евентуално да ги приемам
Поразрови се в сайта ще намериш изчерпателна информация
08.03.07
15:44
Благодаря ти и предварително се извинявам на модератора за поста ми :wink:
[quote author=“webber”]Протеин и амино заедно ли ?
няма да ти е в повече.както много хора са казвали - “в този спорт, колкото повече, толкова по-добре” :!: