04.03.07
22:40
http://www.bodybuilding.com/store/syn/sec.html
http://www.bodybuilding.com/store/thermo/ebol.html
Кое е по-доброто?
В bodybuilding.com хвалят Синтракс-а като най-добрия екдистерон.
Според мен няма да получиш кой знае колко мнения, но като човек, който е пробвал този “продукт” на природата, ще се опитам да си изкажа некомпетентното мнение.
Според мен по-добър е екдистерон-а на ThermoLife. Защо ли? - еми виж съдържанието.
-първо - 99% от екдистерон-а в хапчетата на E-Bol е извлечен от билката, а не е изкуствено синтезиран. При екдистерон-а на Синтракс, 200мг.от 275мг. са химично получени.
-второ - в E-Bol има още много “продукти” на природата - освен натуралния екдистерон, има и още 2 билки, има антиоксидант, има бета-екдистерон, има и едно вещество, което си забързваше нещо на РНК-то, но действието, не си го спомням с подробности.
Какво би избрал - чист креатин или креатинова матрица?
Въпросът ти е почти същия - да си вземеш чистия екдистерон(креатин) на Синтакс или да си вземеш матрицата на ThemoLife ?
Аз ти препоръчвам Е-Bol-а. Количеството екдистерон, което поемаш на ден е еднакво е двата продукта, но при единия е натурално. Като включиш бета-екдистерон-а и другите вещества влючени в E-Bol-а, доста по-голям ефект се очаква.
@ZUM - в повечето случаи, химично извлечения продукт е в пъти по-добър от билковия екстракт:
Synephrine VS Synephrine HCL
Yohimbe VS Y HCL
Така като гледам и двете са екстракт от билка(растение).
И последно единия продукт предлага 80мг екдистерон (Е-ВОL), а другия - 250мг.
От тук вече трябва да се правят изводите :)
emzo - не гледаш дозите. 80мг. в една доза (2 хапчета), а като пиеш по 6 хапчета на ден, колко става ?
[quote author=“ZUM”]emzo - не гледаш дозите. 80мг. в една доза (2 хапчета), а като пиеш по 6 хапчета на ден, колко става ?
Е как да не гледам:
6хапа х 250мг = 1.5гр - Syntrax
6хапа от E-BOL = 240мг.
Разликата е огромна, залагам твърдо на Syntrax. :wink:
На Syntrax-а пише да се взема веднъж, два пъти дневно = 500мг., а не 1.5г.
Аз лично съм за E-Bol-а, но пича ще си реши, аз дадох мойте доводи и с това спирам до тук със спаменето.
Що бе , не спамим, просто му помагаме в избора :)
Syntrax - Directions: Take 1-2 capsules three times daily with meals.
Не знам къде ги четеш, ама на линковете ясно се вижда, че Syntraxa е с много по-големи количества екдистерон.
Мерси за мненията.
Вярно, че двете неща на са 100% идентични като състав, но мен повече ме интересуват резултатите, така че това кое е по-добро ще се реши само с проба. Тъй като колегата ZUM вече изпробва E-Bol-a (според мене с добър резултат), смятам да пробвам първо Синтракс-а. Aко проработи - добре, ако не - вече ще знам, че не става :wink:
Само остава да си избера трибулус. Смятам да взема Оптимум, някакви забележки?
Еми аз съм го пил този трибулис 2 пъти и съм доволен (на 16 съм :) ). Проблема е, че нямам база за сравнение.
08.03.07
14:16
Ето какво открих по темата Power-L.www-royalelitis.com
Мерси. Виждал съм го това.
20 mg екдистерон в таблетка, т.е. трябва да пия по 30 таблетки на ден, за да си набавя това, което ми дават 3 таблетки Syntra EC. Или с други думи, 18 опаковки Power-L се равняват на 1 опаковка Syntra EC, която стига за 30 дена, по 3 таблетки на ден. Една опаковка Power-L струва 75 лв, почти колкото и една опаковка Syntra EC - 80 лв. Power-L е екстракт от Leuzea Carthamoides, а Syntra EC - от Cyanotis Vaga.
Така стоят нещата поне на теория, а на практика - ще видим. Вече съм поръчал Синтракс-а :)
Пусни после едно лог-че, за да следим цикъла и за да се направи разлика между моя и твоя екдистерон.
Дойде ли ти вече екдистерона?От къде го поръча?Аз поръчах от netrition.com (Syntra EC,но не за мен,а за един френд) и се чудя дали може да възникнат проблеми с вкарването му през границата...Доколкото знам,това е от няква билка и не ми се вярва да е проблемно,но знае ли се...
4оКиТо, успех ти желая с нетришън. Аз си го поръчах от нутришънтаргет и не можаха да ми го доставят. Разбрах го чак от куриера на вратата :-/
Мнението беше редактирано от Louie на 25.03.07 21:12.
казано от Louie на 25.03.07, 21:11:
4оКиТо, успех ти желая с нетришън. Аз си го поръчах от нутришънтаргет и не можаха да ми го доставят. Разбрах го чак от куриера на вратата :-/
Тука вече ме притесни...Сега остава заради него да ми спрат колета на границата и да изгърмя с 150$ доставка...
Edit:Дадоха ли ти някакво обяснение защо не са могли да го доставят?
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 26.03.07 05:31.
казано от Louie на 28.03.07, 12:00:
Доколкото си спомням, не са могли да го намерят.
Дано това е причината...Странно е обаче,че не са го намерили...
29.03.07
11:39
казано от Louie на 25.03.07, 21:11:
Louie ,не си само ти излъгания от нутришантаргет,и мойта поръчка се изгуби по трасето