06.03.07
17:09
Здравеите ,аз сам на 16 години тежа 62 кг и сам висок 177 см . Ако можете да ми кажете до колко часа и какви храни да приемам за покачване на телесна маса . Например до колко часа е добре да взимам въглехидрати и какви в каква храна, до колко часа белтъци и преди лягане с какво да се храня . Благодаря предварително .
06.03.07
17:10
Само от тая страница на форума има 10 теми за същата тема :) Виж прочети има супер коментари.
Успех
06.03.07
17:26
мерси
08.03.07
15:03
Aз съм чувал че трябва да се ядът само въглехидрати за маса.За това може би е по добре да ги ядеш в по късните часове за да ги усвоява организма докато спиш и да трупа матерял .Яж нещо сладко преди сън
08.03.07
15:38
Да беее... само въглехидрати :lol: ти да не си луд. Ако искате да станете 200 килограмови прасета си яжте само въглехидратите и сладкото преди лягане. Не говори глупости та само да объркваш момчето. Нека прочете тук бая е изписано
Ако нещо не е ясно - задавай въпроси...
Ако нищо не е ясно - по-добре се въздържай да даваш съвети.
13.03.07
00:30
Да беее... само въглехидрати :lol: ти да не си луд. Ако искате да станете 200 килограмови прасета си яжте само въглехидратите и сладкото преди лягане. Не говори глупости та само да объркваш момчето. Нека прочете тук бая е изписано
Изцяло си зависи от човека ;). Аз до преди няколко месеца вечерях винаги(нещо като закон беше) след 8:30 и въобще не трупах килца. А винаги във вечерята имаше въглехидрати - ориз, картофи, хляб(при това бял) и тн и тн... Така че е индивидуално :).