Покачване на телесна маса

RA

06.03.07
17:09

Здравеите ,аз сам на 16 години тежа 62 кг и сам висок 177 см . Ако можете да ми кажете до колко часа и какви храни да приемам за покачване на телесна маса . Например до колко часа е добре да взимам въглехидрати и какви в каква храна, до колко часа белтъци и преди лягане с какво да се храня . Благодаря предварително .

06.03.07
17:10

[quote author=“ra4kata_91”]Здравеите ,аз сам на 16 години тежа 62 кг и сам висок 177 см . Ако можете да ми кажете до колко часа и какви храни да приемам за покачване на телесна маса . Например до колко часа е добре да взимам въглехидрати и какви в каква храна, до колко часа белтъци и преди лягане с какво да се храня . Благодаря предварително .

Само от тая страница на форума има 10 теми за същата тема :) Виж прочети има супер коментари.

Успех

RA

06.03.07
17:26

мерси

WO

08.03.07
15:03

Aз съм чувал че  трябва да се ядът само въглехидрати за маса.За това може би е по добре  да ги ядеш в по късните часове за да ги усвоява организма докато спиш и да трупа матерял .Яж нещо сладко преди сън

08.03.07
15:38

[quote author=“WoW_ToP”]Aз съм чувал че  трябва да се ядът само въглехидрати за маса.За това може би е по добре  да ги ядеш в по късните часове за да ги усвоява организма докато спиш и да трупа матерял .Яж нещо сладко преди сън

Да беее... само въглехидрати  :lol:  ти да не си луд. Ако искате да станете 200 килограмови прасета си яжте само въглехидратите и сладкото преди лягане. Не говори глупости та само да объркваш момчето. Нека прочете тук бая е изписано

12.03.07
22:17

[quote author=“WoW_ToP”]Aз съм чувал...

Ако нещо не е ясно - задавай въпроси...
Ако нищо не е ясно - по-добре се въздържай да даваш съвети.

13.03.07
00:30

[quote author=”-=ExErCiSe=-”][quote author=“WoW_ToP”]Aз съм чувал че  трябва да се ядът само въглехидрати за маса.За това може би е по добре  да ги ядеш в по късните часове за да ги усвоява организма докато спиш и да трупа матерял .Яж нещо сладко преди сън

Да беее... само въглехидрати  :lol:  ти да не си луд. Ако искате да станете 200 килограмови прасета си яжте само въглехидратите и сладкото преди лягане. Не говори глупости та само да объркваш момчето. Нека прочете тук бая е изписано

Изцяло си зависи от човека ;). Аз до преди няколко месеца вечерях винаги(нещо като закон беше) след 8:30 и въобще не трупах килца. А винаги във вечерята имаше въглехидрати - ориз, картофи, хляб(при това бял) и тн и тн... Така че е индивидуално :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1